Keystone logo
Institute of Child Education and Psychology

Institute of Child Education and Psychology

Institute of Child Education and Psychology

Introduktion

Välkommen till online-lärande. Välkommen till ICEP Europe .

73628_AboutUs.jpg

ICEP Europe är den pålitliga källan för online fortbildning och professionell utveckling för utbildare och allierade yrkesverksamma som arbetar med barn och ungdomar. Specialiserat på psykologi och specialbehov är våra kurser alla utvecklade och lärda av ledande utövare inom sina områden. Vårt mål som en organisation är att hjälpa alla barn att nå sin fulla potential genom högkvalitativ fortsatt yrkesutveckling.

Alla våra kurser levereras via användarvänlig och toppmodern teknik, vilket ger dig kontroll över när och var du väljer att studera. Våra kurser har ett praktiskt inriktning och tar itu med de verkliga problemen som utmanar utbildare. Genom att använda den senaste forskningen spårar vi den senaste informationen i klassrummet. ICEP Europe är engagerat i utmärkelse inom utbildning; Vår dedikerade personal och innovativa online-lärmiljö gör det möjligt för oss att leverera kvalitativ utbildning som gör skillnad.

Våra universitetskurser har undervisning i världsklass, stark ackreditering och samarbete och ger dig en specialistkompetens inom specialpedagogiska behov. Bygg ditt djup av expertis, ditt självförtroende och din kompetens med en av våra kurser i samarbete med University of East London eller Hibernia College.

73630_AboutUs2.jpg

Tänk dig att skriva in i en klass som möter när den passar ditt schema och passar din livliga livsstil. Föreställ dig att du inte bara har tillgång till en stor reservoar av aktuell forskning och tänkande inom ditt ämnesområde utan också med en handledare som vägleder och underlättar dig när du lär dig vad du behöver lära dig i din egen takt. Tänk nu att detta händer i ditt hem, kontor eller någon plats med tillgång till Internet.

ICEP Europe erbjuder flexibla lösningar för onlineinlärning som skräddarsys för att möta de olika individuella behoven hos dem som står inför utmaningarna för att arbeta med barn och unga idag. ICEP Europe kurser demystifierar, men är trogen, till den senaste vetenskapen på fältet och erbjuder praktiska och relevanta lösningar. De är utvecklade för alla som behöver lära sig beprövade metoder för att hantera enskilda situationer i sin arbetsdag eller hemläge.

Platser

  • Kildare

    ICEP Europe, Unit K2, Maynooth, Co. Kildare, W23 T3C7 Maynooth Business Campus, , Kildare

Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor