Keystone logo
Horizons University

Horizons University

Horizons University

Introduktion

Horizons University levererar examina på hög nivå från kandidatexamen med doktorsexamen.
Horizons University är registrerat i:

  • Franska utbildningsministeriet N° 0756324S - UAI N° 0451674A
  • Paris regionala kontrollavdelning för professionell utbildning (nummer 11752996775)

Och är medlem i:

  • ECBE - ackreditering av European Council for Business Education (http://www.ecbe.eu/)
  • ACBSP- Ackrediteringsrådet för handelshögskolor och -program
  • ASIC- Ackrediteringstjänst för internationella skolor, högskolor och universitet
  • EADL- European Association for Distance Learning

Om oss

Vår unika metodik gör att du kan bygga upp de praktiska färdigheter du behöver oavsett om du kommer för att studera på campus eller följer vårt onlineutbildningsprogram!
Du kan tjäna den examen du behöver i din egen takt med en högt kvalificerad internationell fakultet . Självgående och instruktörsledda klasser med hjälp av "hands-on" och banbrytande metoder - våra program ger dig de färdigheter du behöver för att nå dina personliga och professionella mål.

Vårt uppdrag är att tillhandahålla den utbildningsupplevelse som passar våra elevers behov i alla delar av världen och bidra till deras personliga och professionella tillfredsställelse.
Vi tillhandahåller program som är flexibla i tid , som tar hänsyn till personens erfarenhet och som är prisvärda . Vi är specialiserade på distansutbildning men vi erbjuder även program på campus.

Campusstudie

Våra program på campus låter dig interagera med lärare och andra studenter under vistelseperioder och slutföra ditt arbete online. Det är en annan flexibel lösning som säkerligen kommer att förbättra ditt yrkesliv.

Online studie

Våra onlineprogram låter dig arbeta i din egen takt samtidigt som du behåller ditt jobb och dina aktiviteter. Du kan ta en utbildning av hög kvalitet utan att lämna hemmet. Det här alternativet är också billigare och tillgängligt i alla länder i världen där du bor.

Platser

  • Paris

    Horizons University, 5 rue Conté Paris , 75003, Paris

Frågor