Keystone logo
HCMC Banking University

HCMC Banking University

HCMC Banking University

Introduktion

Bankuniversitetet - Ho Chi Minh-staden utför uppdraget: att skapa en modern utbildningsmiljö med vietnamesisk identitet som utvecklar elevernas potentialer, kreativitet och kritiska tänkande. att bygga kvalificerade mänskliga resurser för samhället; att skapa och introducera ny kunskap till samhällets krav; att ta emot, utveckla och överföra kunskap, patent, licenser etc.

Visionen

Ett universitet för tillämpad vetenskap inom affärsstudier och företagsledning med fokus på finans- och bankstudier som ger utbildning, utbildning och möjlighet att få tillgång till fullvärdig kunskap, etik såväl som kreativitet och att bli en global medborgare

3. Värdena: "Kreativitet - Etik - Ansvar - Utveckling"

Kreativitet: Bankuniversitetet - Ho Chi Minh-staden vårdar ”kreativitet” i alla aspekter av utbildning och bedriver all verksamhet på grundval av uppdaterad kunskap för att nå framgång och samla mervärde.

Etik: Bankuniversitetet - Ho Chi Minh-staden värdesätter ”etik” i alla aspekter av utbildning. Personalen är fast besluten att tillämpa och utföra professionella standarder, inte bara tecknade av vietnamesiska lagar, social etikett och tradition utan kristalliserade sig också från världsomfattande riktmärken.

Pålitlighet: Bankuniversitetet - Ho Chi Minh-staden lägger tonvikten på "Ansvar" i alla aspekter av utbildning och utbildning genom att ge eleverna omsorg för att hjälpa dem att utveckla personlighet och ansvar gentemot samhället genom skolans garanti för utbildningskvaliteten , i att utveckla ansvar gentemot nationen genom skolans uppnåendet av de vietnamesiska högre utbildningsmålen och målen, och att utveckla ansvaret gentemot jaget genom en oupphörlig förbättring av skolans status.

Utveckling: Bankuniversitetet - Ho Chi Minh-staden är permanent inriktat på "utveckling" genom att hålla alla aktiviteter och verksamheter oupphörligt uppdaterade och uppskala kvaliteten i skolans utbildning.

Platser

  • Ho Chi Minh City

    36 Ton That Dam Street, District 1, Ho Chi Minh City, , Ho Chi Minh City

    Frågor