Keystone logo

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

A logo

Introduktion

Välkommen till HAMK

Häme University of Applied Sciences (HAMK) är en internationell, aktiv och modern institution belägen i södra Finland. Vår långa historia som går tillbaka till 1840 har gjort det möjligt för oss att bli ett konkurrenskraftigt, modernt universitet med internationellt erkänd undervisningskvalitet. HAMK har sju campus belägna i och runt den pittoreska sjöstaden Tavastehus i södra Finland som har goda transportförbindelser till resten av landet. Alla våra campus är utrustade med den senaste tekniken för att säkerställa att våra studenter når sin fulla potential och njuta av sin tid på HAMK . Vi erbjuder 9 kandidat- och två masterprogram på engelska, med fokus på att öka omfattande färdigheter för anställningsbarhet, innovation och entreprenörskap. Du kan forma ditt utbildningsprogram för att passa dina framtida ambitioner med tvärvetenskapliga ämnen.

Ett internationellt universitet

Vi välkomnar studenter från hela världen. Vi har över 600 internationella studenter från över 60 länder för att berika HAMK s internationella miljö. Vi erbjuder en global miljö där studenter möter olika kulturella perspektiv och får internationella kontakter som värderas av arbetsgivare över hela världen.

Studier med HAMK

HAMK erbjuder 11 utbildningar inom områdena teknik, ekonomi, IT, design, lantbruk och skogsbruk. Med ett brett utbud av möjligheter att specialisera sig inom sina valda områden, kan eleverna verkligen få ut det mesta av sina egna styrkor och framtida ambitioner. Alla studier på HAMK kombinerar teori, praktik och arbetslivskopplingar. Utexaminerade har i slutet av sina studier fått inte bara kunskap, utan färdigheter och förståelse för arbetslivet i sin bransch och fått några viktiga kontakter för framtida anställning. Under studierna genomför studenterna projekt för företag och får öva sina kunskaper som de skulle göra när de är anställda. Dessa praktiskt inriktade studier, som yrkeshögskolorna är kända för, kommer studenterna och branscherna till godo. HAMK har även 4 forskningsenheter, som har ett nära samarbete med våra internationella studenter i olika projekt och uppdrag.

HAMK kvalitetssystem

De finländska högskolornas kvalitetssystem granskas systematiskt av Finlands utbildningsutvärderingscentral. Baserat på revisionsgruppens utvärdering var HAMK det första lärosätet någonsin i Finland som fick nivån "utmärkt" för utvärderingsområdet utbildning.

Se till att följa oss på Snapchat samt Instagram, Facebook och TikToK

Instagram: HAMK_UAS, #hamkstoriesinternational

Facebook: Yrkeshögskolan i Tavastland

TikTok: hamk_uas

Platser

  • Visamäentie 35, 13101, Hämeenlinna

  • Kaartokatu 2, 11100, Riihimäki

  • Tietotie 1, 37630, Valkeakoski

  • Wahreninkatu 11, 30100, Forssa

  • Mustialantie 105, 31310 Mustiala, Finland, 31310, Mustiala

  • Saarelantie 1, 16970, Evo

Frågor