Keystone logo
Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management

Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management

Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management

Introduktion

Vi erbjuder kandidatexamen inom företagsekonomi (BBA) med inriktning inom logistik och intermodal transport samt en stor ledning med inriktning på verksamhetshantering. Våra examensprogram ger eleverna den problemlösande kompetensen och utbudskedjan som behövs för att hantera och leda moderna organisationer. Vi tillhandahåller också grundläggande kurser för att utveckla kritiska tänkande färdigheter i studenter av företag genom att undervisa högkurskärnklasser i företagsstatistik, optimering och driftsledning till alla BBA-majors.

Graduate kurser som delas av avdelningen tjänar våra MBA-program och doktorandprogrammet i Logistik & Supply Chain Management.

Ledarskapsutveckling är en del av vår kultur. Vårt innovativa läroplan innehåller verksamhetsgrunder och dagens trender i dagens affärsmiljö. Du kommer att lära dig från fakulteten känd för sin publicerade forskning och styrkan i deras pedagogiska färdigheter. Våra fakultetsmedlemmar bryr sig verkligen om din framgång som student och kommer att arbeta hårt för att förbereda dig för framtida framgång i dagens starkt konkurrenskraftiga globala miljö.

Vad är logistik och intermodal transport (LIT)?

Logistik innebär att tillgången till rätt produkt, rätt kvantitet och rätt skick, på rätt plats, vid rätt tidpunkt, till rätt kund till rätt pris, garanteras. Den intermodala transporten kombinerar kostnad och / eller servicefördelar med mer än ett transportsätt i en effektiv, sömlös produktrörelse.

Vad är Operations Management (OM)?

Företagen skapar värde genom att producera produkter och tillhandahålla tjänster som uppfyller eller överträffar kundernas förväntningar. Operations Management hanterar de processer som ett företag använder sina resurser för att skapa dessa produkter och tjänster på ett sätt som maximerar deras värde.

Varför College of Business vid Georgia Southern University?

 • Internationell ackreditering från AACSB

Endast institutioner med beprövade register över akademisk kompetens kan få denna viktiga godkännandestämpel, så du kan räkna med att du får en högkvalificerad pedagogisk erfarenhet.

 • En omtänksam miljö

Georgia Southern ger en studentcentrerad miljö ledd av administratörer och lärare och personal som verkligen bryr sig om din framgång.

 • Samverkan med lärare och företagsledare

Våra klasser lärs av kvalificerade professorer, inte studenter, och klassstorlekar är ofta små. Regionala och nationella talare kommer regelbundet till campus för att delta i våra årliga Executive-in-Residence och Accounting Day-program.

 • Första klassens faciliteter och datalaboratorier

Logistik- och Supply Chain Management Department är inrymd i högskolan för Business Building, som har toppmoderna multimedieklassrum och fyra datorlaboratorier med den senaste tekniken.

 • Praktik möjligheter

Praktikplatser hjälper dig att bättre integrera akademisk kunskap med praktiska tillämpningar. Exponering för logistikpraxis och affärsmiljöer kan också hjälpa dig att bestämma vilken karriärväg som är rätt för dig och hjälpa till att hoppa starta din karriär innan du går in i arbetskraften permanent. Logistikstudenter har nyligen erbjudits praktik genom att klicka här.

 • Stipendier och finansiellt stöd

Varje år tilldelas logistikbevis till studenter på grundval av klassrumsförmåga, professionell potential och ekonomiskt behov. Ekonomiskt stöd till stipendiet erbjuds av Georgia Ports Authority, Transport Club of Atlanta, Atlanta Maritime Association, Propeller Club of Savannah, Savannah Maritime Association, Georgia Foreign Trade Conference och bland annat Savannah Traffic Club.

 • Off-Campus Learning

Studentfältet är ett unikt inslag i LIT-programmet. Tidigare turer har inkluderat besök till Georgia Ports Authority, Wal-Mart Distribution Center och The Home Depot Distribution Center. LIT-programmet drar också fördel av sitt förhållande till ett antal branschorganisationer. Varje år väljs studenterna för att delta i nationella och regionala konferenser och möten.

Platser

 • Statesboro

  P.O. Box 8036 Statesboro, 30460, Statesboro

  Frågor