Keystone logo
Five Towns College

Five Towns College

Five Towns College

Introduktion

Dina år på college bör vara "livsförändrande" sådana.

Vi tror att de kommer att vara i fem städer.

Oavsett om du planerar att studera musik, film / video, teaterkonst, ljud, utbildning, näringsliv, musikbranschen, eller masskommunikation, kommer du att hitta dig själv att jobba med inspirerade och engagerade lärare och med begåvade elever varje dag.

Vad gör Five Towns College särskiljande?

Vi tycker att det är vår hängivenhet till kreativitet, oavsett vilken bransch du fullfölja. Om du funderar på Five Towns, se till att se en av våra teaterföreställningar eller konserter och döm själv nivån på vår kompetens och unika. Ta en rundtur i våra anläggningar och se MIDI, MAC och PC-labb, studios film / video och TV, eller de tre ljudstudior, där musikinspelningar, filmer och andra konstnärliga verk äger rum.

Internationella stipendier

Internationella studenter antagna till Five Towns College är berättigade till ett internationellt stipendium från $ 1.000 till $ 10.000 USD per år. Stipendierna är baserade på talang och / eller meriter och är renumerable baserad på stipendium kriterier som anges i den awards bokstav. Stipendierna delas ut på både grundnivå och avancerad nivå.

Vår mission

Fem Towns College iscensätter en livslång strävan efter lärande som främjar ett engagemang för etiska, intellektuella och sociala värden. Tillägnad excellens inom lärande, undervisning och stipendium, kollegiet firar världar av musik, media, näringsliv, utbildning, scenkonst, och underhållningsindustrin. Genom att integrera rigorös akademisk utredning, forskning och praktiska erfarenheter, kollegiet förbereder studenter för att vara artikulera och fantasifulla deltagare i vårt demokratiska samhälle.

Fem Towns College ger näring i sina elever ett globalt perspektiv genom distinkt läroplan som kombinerar innehåll expertis med en allmän utbildning. Genom att föra studenter och lärare tillsammans i en kreativ gemenskap, kollegiet underlättar en miljö som respekterar både individualitet och mångfald, samtidigt utmanande studenter att utöka sina unika talanger till fullo.

Platser

  • New York

    305 N Service Rd, Dix Hills, NY, United States, , New York

    Frågor