Keystone logo
Didaxis Institute of Higher Studies

Didaxis Institute of Higher Studies

Didaxis Institute of Higher Studies

Introduktion

Instituto Dídaxis de Formación y Capacitación, SC grundades i december 1989 av dess nuvarande chef, Dr. Carlos Zarzar Charur. I december 2008 erhölls erkännandet av officiell giltighet för studier för att online erbjuda följande forskarutbildningar inom utbildning, inom det öppna systemet eller på avstånd: doktorsexamen i utbildning, master i utbildning och specialisering i undervisning. Dessa program började erbjudas i februari 2009.

För att leverera dessa program har Dídaxis Institute en lärarpersonal av lärarinstruktörer som har utbildats på rätt sätt i institutets egen metodlinje.

Genom att förstå uppdraget som det yttersta målet som ger mening åt alla våra handlingar kan vi definiera uppdraget för Instituto Dídaxis de Estudios Superiores enligt följande:

Samarbeta med utvecklingen av utbildning i Mexiko, genom undervisning, forskning och förlängningsprogram, som syftar till att stödja den akademiska förbättringen av utbildningsinstitutionerna och, särskilt, den omfattande utbildningen av den akademiska personalen som arbetar i dem.

Platser

  • México

    Avenida Ocampo Oriente,225, 27000, México

    Program

    Frågor