Keystone logo
Delaware State University College of Humanities, Education and Social Sciences (CHESS) LÄRARE FÖR UTBILDNINGSLEDNING, EDD
Delaware State University College of Humanities, Education and Social Sciences (CHESS)

LÄRARE FÖR UTBILDNINGSLEDNING, EDD

Dover, Amerikas förenta stater

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Delaware State University's Doctor of Education (Ed. D.) in Education Leadership-programmet förbereder pedagogiska ledare för framstående ledar- och tjänstepositioner i skolområden och högre utbildningssektorer.

Detta livfulla doktorandprogram syftar till att förbereda kulturellt lyhörda, transformativa ledande ledare, politiska beslutsfattare och forskare som kan utforma lösningar över K-12-institutioner, högre utbildningsinstitutioner och andra utbildnings- och medborgarorganisationer. Som innovativa ledare kommer du att kunna påverka politiken och praxisvärlden för att främja ett positivt skolklimat och säkerställa varje elevs framgång. Genom att gå med i detta program kommer du att föreställa dig framtiden för 21-talets utbildningsinstitutioner, interagera med nyfikna sinnen, genomföra avancerade forskningsmetoder för att utveckla en ny vision för utbildning för det olika samhället. Du kommer att framstå som en förändringsagent och reflekterande utövare som kan ta itu med olika utbildningsfrågor och leda hållbar förändring på distrikts-, delstats- och nationell nivå. Detta program är djupt grundat på CAEP- och NELP / ELCC-standarder.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Executive Ed.D. i utbildningsledarskap, ledning och policy
    • South Orange, Amerikas förenta stater
  • Doktorsexamen i ledarskap
    • San Diego, Amerikas förenta stater
  • Ph.D. i strategiskt ledarskap
    • Harrisonburg, Amerikas förenta stater