Keystone logo

Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

A logo

Introduktion

Den UNISAL är en akademisk gemenskap av lärare, studenter och administrativ personal, som främjar noggrant, kritisk och målmedveten utveckling av människan och kulturarvet för samhället genom forskning, undervisning, högre och fortbildning och olika tjänster som erbjuds till lokala samhällen.

Christian inspiration, den katolska natur och Salesian identitet UNISAL anta en syn på världen och människan rotade och i harmoni med evangeliet och ett motiverat pedagogik på värdena för förebyggande systemet levde av Don Bosco.

Detta innebär bland annat: ett åtagande till enhet och gemenskap med kyrkan; en bestämd alternativ för ungdomar; en akademisk gemenskap med en tydlig Salesian identitet; en kristen och Salesian orienterad kulturprojekt och utbildnings och pastorala inställning.

Integreringen av kunskap, dialog mellan tro och förnuft, den ständiga sökandet efter sanningen, etik utbildning, den anda av frihet i kärlek, ömsesidig respekt och främjande av mänskliga rättigheter karakterisera och liva upp UNISAL som ett kunskapscentrum som ger smak för studier och forskning och främjar förvärv av sann visdom i livet.

Platser

  • Unidades em Americana, Campinas, Lorena e São Paulo, , São Paulo

Frågor