Keystone logo
Boston University School of Public Health

Boston University School of Public Health

Boston University School of Public Health

Introduktion

Boston University School of Public Health ( BUSPH ) är BUSPH inom pedagogisk kompetens och innovation i undervisning i folkhälsa. Vi strävar efter att undervisa på ett autentiskt, inkluderande, flexibelt, pågående och reflekterande sätt att förändra befolkningens hälsa.

Som en topprankad forskarskola erbjuder Boston University School of Public Health tillgång till innovativ forskning, stipendier och folkhälsopraxis, en högklassig utbildning med ett markuppdrag.

School of Public Health: s uppdrag är att förbättra hälsan och välbefinnandet för befolkningar över hela världen, särskilt de underförtjänta, genom excellens och innovation inom utbildning, forskning och praktik.

Från tvärvetenskaplig fakultet och forskningsexpertis till vår innovativa undervisningsmetod, vi erbjuder dig en exceptionell utbildning inom folkhälsa.

Vi bedriver forskning inom en rad discipliner med fokus på att utveckla lösningar på komplexa hälsoutmaningar. Fakultetsmedlemmar deltar i studier runt om i världen och vårt eget lokala samhälle.

Som folkhälsopersonal har Boston University School of Public Health fakultet, personal och studenter i uppdrag att använda sina kunskaper, färdigheter och passion för att förbättra befolkningens hälsa.

Att generera kunskap och förmedla det till framtida generationer är kärnan i Boston University School of Public Health arbete, men det är lika viktigt att tillämpa denna kunskap. Boston University School of Public Health ligger i framkant inom förespråkande och praktik, både lokalt och över hela världen.

Vi är fast beslutna att tända och upprätthålla en positiv förändring som leder till hälsa och välbefinnande runt om i världen. Vi strävar efter en respektfull, samarbetsvillig, mångsidig och inkluderande gemenskap inom vår folkhälsohögskola. Vi strävar efter att främja rättvisa, mänskliga rättigheter och rättvisa inom och över våra lokala och globala samhällen.

Platser

  • Boston

    Albany Street,715, 02118, Boston

    Frågor