Keystone logo
Boston University School of Theology

Boston University School of Theology

Boston University School of Theology

Introduktion

På Boston University School of Theology (STH) kan du bedriva de ministerier du föreställer dig när du blir en ledare redo att svara på utmaningarna i dagens globala religiösa landskap. Förvandla dig själv. Förändra sedan världen. En känd fakultet guidar dig genom rigorösa akademiker. En stödjande gemenskap vårdar ditt liv, din tro och dina mål.

Vårt uppdrag är att sträva efter kunskap om Gud, att odla ledare för trossamhällen, att berika akademin och att söka fred med rättvisa i en mångsidig och sammankopplad värld.

Som grundskola för Boston University och det äldsta United Methodist-seminariet i Nordamerika, är vi en professionell skola inom ett kosmopolitiskt forskningsuniversitet som själv är engagerat i "lärande, dygd och fromhet". Förankrad i de Wesleyanska traditionerna och från de bredare kristna traditionerna i världen strävar vi efter att utrusta kvinnor och män för ministerier och yrken som främjar personlig och social omvandling, som är inriktad på världens mångfald, och som utvidgar den profetiska arven från detta historiska teologiska skolan.

Gå med i vår unika grupp elever som tänker kreativt om verkliga problem. Lär dig tillsammans med skickliga studenter, guidade genom rigorösa akademiska program av kända lärare. På Boston University School of Theology är våra trosuppfattningar olika; våra kallelser varierade. Men vi delar en gemensam strävan att skapa en bättre värld.

Platser

  • Boston

    Commonwealth Avenue,745, 02215, Boston

    Frågor