Keystone logo
Boston College Ph.D. in Philosophy
Boston College

Ph.D. in Philosophy

Boston, Amerikas förenta stater

5 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

* alla doktorander får ett fullt undervisningsstipendium

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Välkommen till Institutionen för filosofi vid Boston College

Boston College forskarfilosofisprogram lockar begåvade studenter från hela världen. Vi erbjuder magister- och doktorsexamina, som täcker alla perioder i filosofins historia och med en mångfald av filosofiska infallsvinklar.

Institutionen för filosofi är känd för sin styrka i filosofins historia, samtida kontinental filosofi och praktisk filosofi, inklusive etik och socialpolitisk filosofi. Dessutom erbjuder institutionen två tvärvetenskapliga program: filosofi och juridik samt filosofi och teologi. I programmet ingår även asiatisk filosofi och diasporastudier.

Varje september tar vårt doktorandprogram in en liten grupp nya studenter, som omedelbart välkomnas som forskarassistenter. Erfarenheten av att arbeta med en etablerad forskare är utformad för att hjälpa studenten att lära sig några av de grundläggande färdigheterna inom filosofisk forskning och etablera en mentorskapsrelation med en eller flera fakulteter. Programmets flexibilitet säkerställer individualiserad uppmärksamhet vid utformningen av en plan för välkomst till avdelningen för filosofi vid Boston College studie. Alla Ph.D. studenter har finansiering genom sitt femte år i programmet (fjärde året om de går in med en MA) förutsatt att kraven är klara. Doktorander får erfarenhet av att undervisa i universitetets tvåterminers Philosophy of the Person kärnkurs. Det finns ett undervisningsseminarium under de två första åren av programmet för att hjälpa doktoranderna att utforma sina egna kursplaner och ge feedback på undervisningen; pågående klassvisitationer sker därefter.

MA-programmet tillåter ytterligare en grupp studenter, som delar samma fakultet, kurser och andra resurser för studier av filosofi, inklusive språkförberedelser.

Filosofi vid Boston College drar nytta av vårt läge i Boston-området, ett rikt centrum för akademiskt liv, inklusive universitet, bibliotek och kulturinstitutioner som hjälper alla aspekter av vår forskning och vetenskapsutbyte. Det finns möjligheter till utlandsstudier vid utvalda universitet.

We invite you to consider joining our thriving intellectual community as we continue to investigate philosophy’s perennial issues.

Antagningar

Läroplan

Programresultat

Stipendier och finansiering

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Forskning Grader (MPhil / PhD) i religioner och filosofier
  • London, Storbritannien
 • Ph.D. in Philosophy
  • Prague, Tjeckien
 • Doktor i filosofi (doktorsexamen) i statsvetenskap
  • London, Storbritannien
  • Bologna, Italien