Keystone logo
Boston College Ph.D. in Biology
Boston College

Ph.D. in Biology

Boston, Amerikas förenta stater

5 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

* all doctoral students receive a full tuition scholarship

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

A message from the Biology Faculty at Boston College

Welcome to the Department of Biology, where research lies at the heart of the Ph.D. experience. We strive to provide our graduates with the technical and intellectual training needed for future success in a wide variety of careers.

Vår avdelning är välutrustad för modern molekylär, cellulär, genomisk, proteomisk, biokemisk, avbildnings- och bioinformatikforskning. Vi har kärnanläggningar med toppmodern instrumentering för genomikforskning, fluorescens och högupplöst levande cellavbildning och flödescytometri, utmärkta djuranläggningar och betydande beräkningsresurser. Vi fortsätter att utöka vår fakultet med nyanställningar som ytterligare stärker våra kärnområden: att undersöka grundläggande problem inom cell- och utvecklingsbiologi, mikrobiologi, infektion och bioinformatik.

Institutionen för biologi består av en sammansvetsad grupp doktorander, fakulteter, postdoktorer och forskare som samarbetar för att skapa en atmosfär av trevlig lärande och upptäckt. Vår robusta institutionsliv underlättar doktoranders inträde i denna gemenskap av forskare. Institutionen är värd för många aktiviteter som skapar en stark intellektuell gemenskap, ett budskap från biologifakulteten vid Boston College och en känsla av kollegialitet bland våra studenter och fakulteter, inklusive en årlig institution för biologi retreat, dataklubb, cellbiologiska gruppmöten och mikrobiologigrupp möten.

Vårt program är engagerat i en grundlig utbildning av våra studenter. Inkommande Ph.D. studenter börjar sin forskning genom att genomföra tre, sju veckors rotationer i laboratorier som de väljer. För att förbättra elevernas kommunikationsförmåga avslutas varje rotation med att studenterna presenterar forskningen från sina rotationsprojekt för institutionen. Efter att ha genomfört tre rotationer går studenterna in i laboratorierna där de ska slutföra sina examensarbeten.

Förutom forskning strävar vi efter att utveckla de kommunikationsförmåga som krävs för att utöva en mängd olika potentiella karriärer. De flesta studenter får övning i mentorskap genom att arbeta med forskarassistenter. Färdigheter i den formella presentationen av vetenskapliga data finslipas på institutionens dataklubb. Våra studenter integreras i det vetenskapliga samfundet genom ett antal mekanismer. På campus har studenterna möjlighet att äta lunch med ledande forskare som presenterar sitt arbete i vår institutionsseminarieserie. Vårt program förstärks ytterligare av möjligheterna att delta i aktuella forskningsmöten och seminarier i Greater Boston-området. Dessutom tillhandahåller Institutionen för biologi finansiering för studenter att delta i och presentera sin forskning vid lokala, nationella och internationella möten.

The city of Boston boasts a vibrant biomedical sciences research community, providing our students with many opportunities for collaboration and future employment opportunities in both academia and industry.

Läroplan

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Filosofie doktor i biologi och biovetenskap
  • London, Storbritannien
  • Bologna, Italien
 • Ph.D. i cellulär och molekylär biologi
  • Fargo, Amerikas förenta stater
 • Doktorsexamen och MS i marin-, atmosfärs- och geovetenskap (GRE Waived)
  • Miami, Amerikas förenta stater