Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Boston College

Boston College

Boston College

Introduktion

Utbildning med ett hjärta och en själ - och kraften att omvandla

Boston College , den första institutionen för högre utbildning för att arbeta i Boston, är idag bland landets främsta universitet, en ledare inom liberal konst, vetenskaplig utredning och studentbildning.

Grounded i idealerna som inspirerade våra jesuit grundare, uppmanar Boston College eleverna att se inåt men alltid att nå ut för att utveckla sina sinnen och talanger till fullo och använda dem i tjänst till andra.

Om Morrissey College

Robert J. Morrissey College of Arts and Sciences främjar den stränga intellektuella utvecklingen och den religiösa, etiska och personliga tillväxten hos sina studenter. Morrissey College fakulteten och studenter engagera sig direkt i världens mest pressande problem, med hjälp av sina gåvor för att förbättra det gemensamma bästa.

Morrissey College erbjuder forskarutbildning inom humaniora, samhällsvetenskap och naturvetenskap. Studenter dyker upp beredda att frodas i ett brett spektrum av karriärer och redo att fungera som kapabla och passionerade ledare, som fungerar som en surdeg för det goda i samhällen runt om i världen.

Som den äldsta och största divisionen av Boston College , förkroppsligar Morrissey College jesuiten, katolska engagemang för fördjupningsdjupet, akademisk excellens och utbildar hela personen genom ett formativt engagemang med liberalkunsten.

Varför Boston College ?

När eleverna går in i Boston College tar de de första stegen på en upptäcktsresa - en som stimulerar deras intellektuella, personliga, etiska och andliga tillväxt. Morrissey College of Arts and Sciences program frågar eleverna att lära sig om sig själva, deras samhällen och världen, att söka efter sanningen vart de än går och använda sina talanger för att förbättra andras liv.

De som söker en utbildning som varar en livstid kommer att hitta utmaningen och stödet för att bygga meningsfulla och uppfyllande framtider.

1. En Dynamisk Liberal Arts Education

Utforska omfattningen av discipliner som formar välutbildade personer som är beredda att trivas under det 21: a århundradet. En liberal arts utbildning vid Boston College utvecklar värdefulla färdigheter, bland annat kritiskt tänkande, etiskt beslutsfattande, effektiv kommunikation och förmågan att se den mänskliga erfarenheten från en rad perspektiv.

2. Intellectual Rigor

Morrissey College utmanar eleverna att upptäcka och uppnå sin fulla potential. Känd fakultet, innovativa kurser och off-campus möjligheter utökar elevernas kunskap och erfarenhet.

3. Jesuit, katolsk tradition

Intellektuell stränghet, integrering av kunskap, studentbildning, vård för individer, användning av vår utbildning i tjänst till andra. Dessa jesuit, katolska värderingar definierar Boston College upplevelsen.

4. Förfrågan över discipliner

Här utarbetar vetenskapligt samarbete forskning och lärande utöver traditionella disciplinära gränser. Core Curriculum, Institutet för liberala konster, Institutet för integrerad vetenskap och samhälle och en rad olika forskningsprojekt samlar studenter och lärare från olika undersökningsområden.

5. Fördelarna med Boston

Boston med över 50 institutioner för högre utbildning i storstadsområdet är verkligen en av de främsta college städerna. Det är också en världsklass stad full av historia, vetenskapliga och tekniska innovatörer, kultur och praktikmöjligheter.

6. Alumni Network

Studenterna drar nytta av kopplingar och stöd från det täta och lojala nätverket av nästan 180 000 studenter från Boston College .

Platser

  • Boston

    Boston College Gasson Hall 108 140 Commonwealth Avenue Chestnut Hill, MA 02467, 02467, Boston

    Frågor