Keystone logo
© BIMM University
Auream Phoenix University for Women

Auream Phoenix University for Women

Auream Phoenix University for Women

Introduktion

Auream Phoenix University for Women (APUW) är en solid institution, byggd på en solid grund av kvalitet och rigoritet, vars uppdrag är att bedöma bakgrundsstudier och karriärer för chefer, entreprenörer och professionella kvinnor för att göra det möjligt för dem att få en internationell examen genom en rigorös integration av utbildningsprogram. Vi är stolta över att vara det första privata distansutbildningsuniversitetet endast för kvinnor, som verkar inom det komplexa området kompetensvalidering för att få en examen.

APUW implementerar ett strikt etiskt självregleringssystem för att uppfylla alla kvalitetskrav för denna modell av universitetet. Våra fakulteter: Konst och humaniora, Business & Media, Psykologi, Datavetenskap, Engineering & Technology, Life & Earth och Natural & Health Science, tillåter ett utbud av över tvåhundra studieområden; de är noggrant utvalda för att vara relevanta för marknadens behov och framtida jobbmöjligheter.

APUW är stolta över sina elever. De kan skapa enastående entreprenöriella satsningar, de kan ha ledande roller i multinationella företag, privata företag och icke-statliga organisationer eller de kan vara ledande yrkesverksamma inom arbetsvärlden.

Auream Phoenix University for Women (APUW) är det första privata, internationella, specialbyggda distansutbildningsuniversitetet som exklusivt är dedikerat till utbildning av kvinnor. APUW tillåter varje kvinna som är engagerad i arbete och familj att studera och slutföra sina akademiska mål samtidigt som de förblir i den bekväma miljön i sitt eget hem. Vårt universitet vänder sig till kvinnliga ledare med ett vinnande tankesätt, kvinnor med levande, dynamiska personligheter, oberoende tänkare och kvinnor som är medvetna om att vara referenspunkter i sitt samhälle. Vårt primära fokus ligger på att testa färdigheter och kompetenser för akademisk certifiering. Aurea Phoenix University for Women's examensprogram är utformade med APEL-metoden (Accreditation Prior Experiential Learning) för att ge aktiva arbetande kvinnor, som har minst 5 års yrkeserfarenhet, chansen att ta en examen utan att försumma sina familjer.

Uppdrag

Vi erbjuder vuxna kvinnliga studenter möjligheten att få en internationell examen genom att använda metoden APEL (Accreditation Prior Experiential Learning) för att utvärdera deras professionella CV. APEL-systemet innefattar en rigorös analys av tidigare utbildnings- och yrkeserfarenheter som, enligt specifika parametrar, omvandlas till akademiska poäng som gäller för APUW-examen.

Vårt uppdrag är att ge våra elever en mångkulturell, givande och utmanande digital inlärningsmiljö som ger näring till starka, väl avrundade personligheter, uppmuntrar ledarskap och bygger varje elevs karaktär och sociala samvete. Vi strävar efter att hålla vårt engagemang för distansutbildning vuxenutbildning, kunskap, forskning och service genom hela vårt universitetssamhälles verksamhet.

Prestationer

Sedan dess konstituering har APUW som ett privat företagsuniversitet erbjudit examensprogram byggda på en speciell koppling till de fria yrkena, näringslivet, industrin, företagsledningen och arbetslivet i allmänhet. Program som har med självbestämmande, kunnande, kreativitet att göra. Vi lär eleverna hur de kan bana sin egen väg till en meningsfull framtid.

Samtidigt betonar vi behovet av en gedigen bakgrund som består av generella färdigheter och kunskaper genom noggrant utformade läroplaner anpassade till den internationella arbetsmarknadens krav. Idag, från allra första början, fortsätter vår filosofi om vuxenutbildning att vara studentcentrerad, gratis, innovativ och fyndig.

Under vår resa mot excellens och uppfyllelse har APUW framgångsrikt gått igenom flera självreglerade institutionella kvalitetsgranskningar, programrecensioner på högskolenivå och ackrediteringsprocesser, och fått flera utmärkelser och erkännanden.

Syn

Auream Phoenix University for Women kommer att bli en global ledare inom distansutbildning för vuxna kvinnor på APEL-basis (Accreditation Prior Experiential Learning). Vi erbjuder våra kvinnliga studenter de nödvändiga verktygen för sina egna studiefärdigheter kritisk självbedömning för professionell framgång. Vi strävar efter att bygga elevers självförtroende och expertis genom att uppmuntra dem att sätta upp mål och stödja deras planer för att uppnå dessa. Vi vill underlätta utvecklingen av varje elevs fulla potential som person, ge dem möjligheter att tänka, diskutera, utforska och fatta beslut

Antagningar

Platser

 • London

  At Uniselinus Europe 71-75 Shelton Street, WC2H9JQ, London

  • Ragusa

   At Uniselinus Europe Networking University Via Roma, 200, 97100, Ragusa

   • Panama City

    Auream Phoenix University SA Panama City – Republic Of Panama, , Panama City

    • London

     London, Storbritannien

     Frågor