Keystone logo
Aoyama Business School

Aoyama Business School

Aoyama Business School

Introduktion

Graduate School of International Management bidrar till att främja kreativa ledare som uppfyller sitt sociala ansvar och fungerar som globala medborgare och att utveckla en framgångsrik framtid genom våra ledande forskningsaktiviteter.

För att uppnå sitt uppdrag odlar MBA-programmet ledningspersonal som kommer till slutsatser baserat på oberoende tänkande och analys. ABS strävar ständigt efter att förbättra sina program. Doktorandprogrammet lär inte bara ut affärsforskningstekniker utan odlar också medarbetare till arbetskraften som är medvetna om den sociala betydelsen av sin forskning, har en väldefinierad känsla av syfte och kan vara aktiva på den internationella scenen.

Följande tre funktioner illustrerar ABS:

Det systematiska, integrerade och praktiska inlärningssystemet

ABS erbjuder en systematisk, integrerad och praktisk läroplan som kombinerar element som förvärv av specialiserad expertis, syntes av tvärfunktionell kunskap och studier och praktik av metodik genom individuell inlärning och gruppaktiviteter. Studenterna lär sig först grunderna i de fyra områden som är nödvändiga för företagsledning: Strategi "Organisation, marknadsföring, ekonomi" Redovisning och drift "Informationssystem. Därefter fokuserar de på en av dessa fyra. Detta gör det möjligt för studenter att utveckla en hög nivå av specialisering medan också få kompetens inom alla ledningsområden och därmed bli ordentligt kvalificerade chefer.

Global Action Learning, en MBA-kappkurs, erbjuder en praktisk arena för att testa integrerad kunskap, samordna färdigheter inom grupper och öva metoder för att hantera olika kulturer.

Platser

  • Tokyo

    4-4-25 Shibuya, Shibuya-ku,, , Tokyo

    Program

    Frågor