Keystone logo

11 Doktor i pedagogik Program i Studier i management Ledarskap 2024

Filter

Filter

  • Doktor i pedagogik
  • Studier i management
  • Ledarskap
Studiefält
  • Studier i management (11)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Doktor i pedagogik Program i Studier i management Ledarskap

De som vill fördjupa sina forskningsfärdigheter och kvalificera sig i ett visst studieområde bestämmer sig ofta för att tjäna en doktorsexamen. Denna typ av examen är mycket avancerad, och den kan bara uppnås efter att eleverna fått en kandidatexamen eller magisterexamen.

Vad är en doktor i utbildning i ledarskap? Programmet hjälper yrkesverksamma inom utbildningssektorn att stärka sin analys, kommunikation, utredning och beslutsfattande, så att de bättre kan hantera kritiska problem som utbildningssystemet står inför idag. Studenter kan ta tvärvetenskapliga kurser som fokuserar på ledarskap, lärande, entreprenörskap, läroplan, utbildningsstrategier och mer. De kan också delta i omfattande forskning när det gäller utbildning.

Att tjäna i denna grad kan ge kandidater med de referenser som de behöver för att gå upp i utbildningssystemet. Studenter kan också lära sig att förfina sin ledarstil och förbättra sina beslutsförmågor, så att de bättre kan betjäna de skolor de jobbar på.

När det gäller den totala kostnaden för att tjäna en doktorsexamen i ledarskap, betalar ingen två studenter samma belopp totalt. Detta beror på att många faktorer, till exempel hur lång tid programmet tar för att slutföra och hur mycket de specifika skolavgifterna för undervisning kan påverka den totala kostnaden.

Kandidater med doktorsexamen i ledarskap kan arbeta i professionell, administrativ, akademisk, forskning eller klinisk position inom privata organisationer, offentliga institutioner, K-12 eller högre utbildning. Till exempel kan de med denna examen jobba som skolans superintendent, utbildningsadministratör, skolans huvudämne eller universitetsprofessor. Andra kan bedriva ståndpunkter som en instruktionssamordnare eller en läroplanspecialist.

Program för denna typ av examen finns över hela världen, personligen och online. För att komma igång med ansökan, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.