Keystone logo

3 Doktor i pedagogik Program i Pedagogik Instruction Läroplan 2024

Filter

Filter

  • Doktor i pedagogik
  • Pedagogik
  • Instruction
  • Läroplan
Studiefält
  • Pedagogik (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Doktor i pedagogik Program i Pedagogik Instruction Läroplan

Efter att ha tjänat en kandidatexamen eller magisterexamen bestämmer vissa att ta sina pedagogiska uppgifter ytterligare ett steg genom att genomföra en doktorsexamen. Typiskt forskningsbaserade, de flesta doktorandprogrammen hjälper eleverna att fördjupa sina kunskaper om ett visst ämnesområde.

Vad är en doktorand i utbildning i läroplanen? Generellt sett är denna typ av program utformad för professionella lärare som vill förfina sina färdigheter som läroplanerare. I slutändan kan den här utbildningen förbereda utbildare för de utmaningar de står inför inom den kurrikulära administrationssektorn. De som bedriver denna examen kan ta kurser som omfattar kultur och ledarskap, etik och moral, och läroplanens genomförande och design.

En av de främsta fördelarna med programmet är att eleverna kan lära sig att utforma och genomföra ett effektivt läroplan, vilket kan hjälpa dem att utmärka sig som pedagogisk administratör. Studenter kan också förbättra sina organisatoriska och forskningsmässiga färdigheter, vilket kan hjälpa dem att få kampanjer inom sin karriär.

Huruvida ett program är personligt eller online, hur lång tid programmet tar för att slutföra, och var skolan ligger kan alla påverka den totala kostnaden för att tjäna denna grad. Undervisningsgraden skolavgifterna kan också påverka hur mycket det kostar för att tjäna denna grad.

Vissa akademiker som tjänar en doktorand i läroplan väljer att förbli inom utbildningssektorn som lärare till småbarn eller tonåringar, medan andra väljer att flytta in i en ställning som högskolepedagog. I många fall arbetar utexaminerade av detta program som instruktionssamordnare, huvudmän eller läroplanerare och samordnare för statliga institutioner eller privata och charter skolor.

Det finns många spännande möjligheter som väntar på dem som bedriver en doktorand i utbildningen, antingen personligen eller online. För mer information om tillgängliga alternativ, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.