Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 2 Doktor i pedagogik Program i Högre utbildning 2024

2 Doktor i pedagogik Program i Högre utbildning 2024

Översikt

Forskare som redan har fullgjort en magisterexamen i utbildning kan vilja vidareutveckla sin inlärning genom en doktorand i utbildning. Denna doktorandnivå är ofta forskningsbaserad. Den genomsnittliga studenten avslutar denna typ av program på tre år.

Vad är en doktor i utbildning i högre utbildning? Denna doktorsexamen förbereder studenterna för en meningsfull karriär i akademiska institutioner, till exempel universitet, handelshögskolor och högskolor. Deltagarna tar ofta forskningsprojekt för att lära sig mer om de politiker, teorier och metoder som behövs i högre utgåvor. De kurser som krävs för detta doktorandprogram är inte desamma vid alla universitet, men kan innehålla politik och finansiering inom högre utbildning, samhällskollegiet, högre utbildning, högre utbildning och vuxenlärare samt strategisk planering och institutionell effektivitet.

Detta ämnesområde ger studenterna möjlighet att göra en förändring till institutioner för högre utbildning. Det bygger problemlösande förmågor, kunskaper om social rättvisa och kommunikationsförmåga. Forskare kan kunna använda dessa nya färdigheter och kunskaper för att hjälpa dem att lyckas i alla aspekter av livet.

Kostnaden för en doktorand i utbildningen kan variera från skolan till skolan. Ämnet, kursens typ och plats för skolan kan spela en roll i undervisningen. Sökande kan få mer information direkt från det universitet de vill delta i.

Studenter som slutar en doktorand i utbildning i högre utbildningsprogram är ofta redo att hoppa till en meningsfull karriär vid högskolor. Vissa akademiker kan ta ställning som universitetspresidenter, utvecklingsdirektörer för fakulteten, forskarutbildare, politiker, kliniska administratörer och akademiska rådgivare. De exakta karriärmöjligheterna som deltagarna kan få dikteras av deras intressen, utbildning och erfarenheter.

En doktorsexamen kan vara tillgänglig på skolor runt om i världen. Du kan till och med kunna hitta online-program. Att få mer information är enkelt. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

 • Doktor i pedagogik
 • Pedagogik
 • Högre utbildning
Studiefält
 • Pedagogik (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat