Keystone logo

6 Doktor i pedagogik Program i Pedagogik Allmän utbildning 2024

Filter

Filter

 • Doktor i pedagogik
 • Pedagogik
 • Allmän utbildning
Studiefält
 • Pedagogik (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Doktor i pedagogik Program i Pedagogik Allmän utbildning

  En doktorand i utbildning är en forskningsbaserad doktorsexamen som liknar en doktor i filosofin men fokuserar på utbildningsområdet. Eftersom det är en avancerad akademisk utmärkelse, kan eleverna behöva en kandidatexamen eller kandidatexamen innan de godkänns i programmet.

  Vad är en doktor i utbildning i allmän utbildning? Det är en doktorsgrad som syftar till att ge forskare en bred, konceptuell ram som omger ledarskap och teori som behövs i utbildningsinrättningar. Kärnkurserna i denna typ av program kan vara olika vid varje universitet. Vissa kan likna policyanalys inom utbildning, tillämpad statistik inom forsknings-, teknik- och utbildningsinstitutioner, kunskapshanteringsprocessen inom utbildning och teoretisk grund för lärmiljöer. Många doktorandprogram innehåller inslag av föreläsningar, föreläsningar och projekt i läroplanen.

  Denna grad kan förbereda studenterna för ledarroll roller i akademin tack vare den förbättrade kunskapen om ledning, innovation och kommunikation. Några av dessa lärda färdigheter, som kommunikation, kan till och med förbättra studenternas privatliv.

  Kostnaden för en doktorand kan vara beroende av programmets längd och platsen för skolan. De flesta doktorsexamen tar i genomsnitt tre år att slutföra. Sökande som vill ha en exakt prisuppskattning kan behöva göra mer forskning.

  De flesta elever som anmäler sig till ett doktorandprogram är intresserade av att arbeta inom utbildningsområdet. Därför fortsätter de flesta kandidater att bli instruktionssamordnare, skolans huvudmän, utbildningsadministratörer, superintendenter, universitetsprofessorer eller pedagogiska forskare. Naturligtvis kan vissa studenter använda denna utbildning och de överförbara färdigheter som uppnåtts för att börja arbeta i företag, regeringar eller ideella organisationer.

  Var kan du ta en doktor i utbildning? Denna högskoleexamen kan erbjudas vid universitet runt om i världen. Vissa skolor kan till och med ha online kurser, vilket innebär att du kan tjäna graden från ditt eget hem. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.