Keystone logo

Filter

 • DBA
Studiefält
  Arkitekturstudier (0)Biovetenskap (0)Designstudier (0)Energistudier (0)
 • Företagsekonomi (1)
 • Generella studier (0)Hotell och turism (0)Humaniorastudier (0)Hållbarhetsstudier (0)Ingenjörsstudier (0)
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

1 DBA Program i Tyskland för 2024

  Popular degree type

  Popular study format

  DBA Program i Tyskland

  Designad för erfarna yrkesmänniskor med föregående forskarutbildning grader, Doctor of Business Administration (DBA) program utvecklar analytiska, forskning och pedagogisk skicklighet inom kandidater. DBA examen från universitet och handelshögskolor i Tyskland är särskilt användbara för kandidater som vill avancera till en ledning eller verkställande roll inom företaget, eller för dem som önskar att undervisa vid universitetet.

  Genomförs antingen på heltid eller deltid engagemang, DBA utbildningsprogram är utmanande, noggrann och kräver en hög grad av oberoende motivation. Utfallet på tre till fyra års arbete på DBA forskning vid ett universitet i Tyskland kommer att bli en forskningsbaserad doktorsavhandling eller avhandling, där kandidaten sedan måste försvara inför en panel vid handelshögskolan.DBA forskningen är också ibland bedrivs på kandidaten 's nuvarande bolag med syfte att hantera specifika, relevanta ämnen och frågor på denna verksamhet. Andra mer teoretiska DBA avhandling ämnen som valts av kandidater vid universitet i Tyskland skulle kunna hänvisa till relevanta ämnen såsom ledarskap, entreprenörskap, företagens sociala ansvar, globalisering, social påverkan, internationell ekonomi eller andra.

  För att läsa mer om möjligheten att nå en DBA vid ett universitet eller handelshögskola i Tyskland, scrolla ner och klicka för att läsa mer, nedan.