Keystone logo

22 DBA Program i Schweiz för 2024

Filter

Filter

  • DBA
  • Schweiz
Studiefält
    Arkitekturstudier (0)Biovetenskap (0)Designstudier (0)Energistudier (0)
  • Företagsekonomi (19)
  • Generella studier (0)Hotell och turism (0)Humaniorastudier (0)
  • Hållbarhetsstudier (1)
  • Ingenjörsstudier (0)
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

DBA Program i Schweiz

Syftar till att utveckla analytisk, forskning och pedagogisk skicklighet i sökande som redan innehar en MBA, MSc eller andra affärsrelaterade master 's examen, är Doctor of Business Administration (DBA) en hörnsten prestation öppnar dörren till chefspositioner eller tenured professurer vid universiteten. DBA program finns tillgängliga på en deltid eller heltid vid universitet och handelshögskolor i Schweiz. Därför kommer vissa yrkesverksamma tycker de har möjlighet att fortsätta arbeta och driva en DBA samtidigt i Schweiz.

Ett av de viktigaste inslagen i DBA-programmet är den avhandling eller examensarbete. Den oberoende forskningsprojekt hjälper DBA kandidater vid universitet i Schweiz utveckla sin professionella kunskap genom forskning och analys av relevanta teoretiska eller praktiska affärsidéer.Exempel på några DBA forskningsområden kan omfatta sociala konsekvenser management, internationella affärer, marknadsföring, entreprenörskap, supply chain management, ledarskap eller globalisering. Utöver forskningsprojektet, kommer DBA studenter i Schweiz deltar också seminarier och workshops, vilket ger fler möjligheter att förlänga ledarskap, beslutsfattande och ledningskompetens.

Du kan begära mer information från universiteten i Schweiz med bara två klick med hjälp av länkarna nedan. Om du kan vara intresserad av att söka till en DBA program vid ett universitet eller handelshögskola i Schweiz, klicka för att läsa mer.