Keystone logo

5 DBA Program i Studier i ekonomi Finans 2024

Filter

Filter

  • DBA
  • Studier i ekonomi
  • Finans
Studiefält
  • Studier i ekonomi (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

DBA Program i Studier i ekonomi Finans

En DBA (Doctor of Business Administration) är en avancerad utbildning som är öppen för studenter från ett mastersprogram som kan visa en viss kompetensnivå inom sitt studie. I många fall måste blivande studenter har några års yrkeserfarenhet för att kvalificera sig för godkännande i programmet.

Vad är en DBA i finans? Detta program är i allmänhet avsedda för de affärsmän som kan lägga erfarenhet till sin akademiska bakgrund. Sökande till programmet är ofta ute efter professionella möjligheter till avancemang eller tillgång till ledande ledande positioner. Specialområden omfattar studier av redovisningsmetoder eller entreprenörskap. Program med fokus på finansiering förbereda eleverna för att konfrontera ekonomiska utmaningar med avancerade koncept och verktyg.

Det finns många fördelar med att bedriva en avancerad examen som DBA i finans. Utexaminerade dra nytta av tillgång till lukrativa och inflytelserika karriärmöjligheter. Doktorsexamen kan också öppna dörrar till arbetsmöjligheter på en global skala. De avancerade examens positioner akademiker att påverka andra inom sitt område.

&nbsp

Kostnaderna för deltagandet i en doktorsprogram varierar från skola till skola. Eftersom varje skola administrerar sitt eget program, bör blivande studenter kontakta enskilda skolor för att få specifik information om undervisning och liknande avgifter.

DBA Programmet förbereder de studerande för framgång i ledande befattningar genom att utöka kunskapen och förbättra förtrogenhet med direkta stora affärssystems.Akademiker kan hitta arbetstillfällen med företag och finansiella institutioner, statliga och privata organ, konsultföretag och akademiska institutioner. Akademiker är i stånd att slutföra komplexa finansiella projekt och som arbetar inom finansmarknaden.

&nbsp

Studenter som är intresserade av att delta i en DBA i finans-programmet måste visa en viss nivå av framgång inom sitt område. För att kvalificera sig för doktorsexamen programmet, de sökande måste ha en magisterexamen och en vilja att lyckas. För att komma igång, söka efter program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.