Keystone logo
Thailand

Bästa universiteten för PHD Program i Thailand 2023

Antal institutioner: 57
  • Manchester, Storbritannien
  • Budapest, Ungern
  • + 62 Mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Pratu Chai Sub-district, Thailand

  มหาวิทยาลัยราชภัฏพระนครศรีอยุธยา Den härstammar från Old City Teacher Training School, som kung Chulalongkorn (Rama V) var nådigt nådigt glad över att skänka 30 000 baht till Dharma -ministeriet för att inrätta en lärarutbildningsskola. Ägde rum på baksidan av Chankasem Palace på 1 juli 1905, utvecklades sedan till Phra Nakhon Si Ayutthaya lärarskola och Phra Nakhon Si Yuthaya Teacher College, respektive, på

  • Khlong Nueng, Thailand

  Valaya Alongkorn Rajabhat University under Royal Patronage grundades av Her Royal Highness Somdetch Phra Raja Pituchha Chao Fa Valaya Alongkorn, Krom Luang, prinsessan av Phetchaburi. Prinsessan Valaya Alongkorn var mycket bekymrad över utbildningen av unga thailändska kvinnor.

  • Khok Khian, Thailand

  i skåpet Mötet den 8 juli 2003 godkände i princip inrättandet av universitet i provinserna Narathiwat och Nakhon Phanom. genom att slå samman utbildningsinstitutioner som redan finns i provinsen för att använda resurser tillsammans för maximal nytta Det är så lite investeringar som möjligt. utan att motsäga den tidigare utbildningsinstitutionens utbildningsfilosofi och uppdrag

  • Tha Sut, Thailand

  Mae Fah Luang University (MFU) grundades som ett autonomt offentligt universitet, under Royal Charter, 1998, med generöst stöd från Royal Thai Government. Universitetet inrättades för att tillgodose behoven hos människor i norra Thailand och för att fira de nådiga insatserna från kungens moder, hennes kungliga höghet, prinsessan Srinagarindra, kärleksfullt känd för sina undersåtar som "Mae Fah Luang."

  • Pa O Don Chai, Thailand

  วิทยาลัยเชียงราย Godkänd för att inrätta av universitetsdepartementet den 18 juli 2003, vilket möjliggör hantering av kandidatexamen under överinseende av utbildningsministeriet. Enligt Private Higher Education Institution Act (nr 2) B.E. 2535

  • Thai Buri, Thailand

  Walailak University har 26 år den 29 mars 2018. En rörelse från lokalbefolkningen att ha ett universitet i Nakhon Si Thammarat -provinsen startade för cirka 50 år sedan, 1967. Men det tog 12 år innan riksdagsledamöter från Nakhon Si Thammarat först föreslog parlamentet 1979 lagstiftning om att inrätta ett universitet i provinsen.

  • Lak Hok, Thailand

  Rangsit University : Beläget i tvåhundra nittiotvå (292) russin Lak-Hok-distrikt, på Paholyothin Road, Pathumthani-provinsen, ett avstånd på endast tre (3) kilometer från Don Muangs flygplats. En 4000-rais Muang-Ake-gemenskap omger universitetet.

  • Bang Phli District, Thailand

  Sarasas anslutna skolor Det är erkänt som en tvåspråkig skola i framkant för att producera studenter med främmande språkpotential. särskilt det engelska språket tills det blev uppenbart Tillsammans med akademisk kunskap inom olika områden sedan 1964 och fram till nu har möjligheten utökats till högre utbildning, nämligen ” สถาบันเทคโนโลยีแห่งสุวรรณภูมิ ” (SUVARNABHUMI INSTITUTE OF TECHNOLOGY -SVIT).

  • Lam Sai, Thailand

  År 1887 (BE 2430) etablerade hans majestät kung Chulalongkorn (kung Rama V) det första Sangha -högskolan i Thailand, kallad 'Mahadhatu Witthayalai', som låg vid Wat Mahadhatu i Bangkok. Det var tänkt att vara en plats där munkar, nybörjare och lekmän kommer för att studera Tipiṭaka och högre utbildning.

  • Dusit District, Thailand

  Rajamangala University of Technology Phra Nakhon inrättades den 27 februari 1975 när lagen om yrkesutbildning och teknikhögskola tillkännagavs i kungliga tidningen och trädde i kraft. Lagen syftade till att skapa yrkeslärare med en kandidatexamen för att undervisa i yrkesutbildning på yrkesnivå, grundnivå och avancerad yrkesbevisnivå.

  • Bang Toei, Thailand

  1996 började Shinawatra University med initiativ av Dr. Thaksin Shinawatra och Prof. Dr. Pura Chai Piamsomboon. Att etablera ett privat universitet För att stödja utvecklingen av grannländer och regioner, i kombination med tanken på att utveckla en modell av Universitetet är vänligt mot miljön i Dr. Sunthorn Boonyathikarn fram till år 1999, tillåter universitetets byråer att etablera sig från Shinawatra University . Shinawatra University strävar efter att vara ett ledande internationellt universitet med fokus på akademisk forskning. Universitetet strävar efter excellens i lärande och undervisning, innovation, ledarskap. Entreprenörsutveckling Gemenskapens engagemang och service Det arbetar med högsta etiska standard och prioriterar socialt ansvarstagande.

  • Pathum Wan District, Thailand

  Grundades 1982 genom ett samarbete mellan Chulalongkorn University, Kellogg School of Management och The Wharton Business School, Sasin School of Management var den första AACSB- och EQUIS-ackrediterade handelshögskolan i Thailand. År 2019 rankade The Times Higher Education / Wall Street Journal (THE / WSJ) Sasin # 43 i världen för 2-åriga MBA-program, den enda handelshögskolan i Sydostasien som ingår i denna ranking.

  • Chatuchak, Thailand

  Kasetsart University ägnar sig åt uppgiften att samla och utveckla intellektuell kunskap. Det trivs för tillväxten av akademisk visdom inklusive etisk och moralisk excellens. Dessutom har det ett ansvar att spela en ledande roll för att hålla vårt thailändska arv vid liv och se till att det fortsätter att växa för att berika begreppets civilisation.

  • Ubon Ratchathani, Thailand

  Ubon Ratchathani University (UBU) grundades 1987 som ett regionalt campus vid Khon Kaen University och grundades som ett universitet genom Royal Charter 1990. Det syftar till att ge utbildningsmöjligheter för studenter från alla provinser och särskilt de från provinser i nordöstra Thailand , Amnat Charoen, Mukdahan, Nakhon Phanom, Sakon Nakhon, Si Sa Ket, Ubon Ratchathani och Yasothon. Universitetet stöder och uppmuntrar forskning som gynnar lokala, nationella och internationella samhällen och främjar aktiviteter som bevarar områdets kulturella identitet.