Keystone logo
Nederländerna

Bästa universiteten för PHD Program i Nederländerna 2023

Antal institutioner: 109
  • Tilburg, Nederländerna
  • Utrecht, Nederländerna

  TIAS School for Business and Society är Tilburg University och Eindhoven University of Technology: s handelshögskola för verkställande utbildning. Det här är en plats för ledare, proffs och chefer som vill göra en förändring, precis som du; att få ut det bästa av sig själva och skapa en inverkan inom och med sin organisation.

  • Wageningen, Nederländerna

  Food Law and Regulatory Affairs Specialization är ett program inom MSc Food Safety vid Wageningen University and Research, Nederländerna. Programmet erbjuder ett unikt tillvägagångssätt för livsmedelslagstiftning eftersom det kombinerar både teknisk och juridisk kunskap för att främja studenternas karriärer och bidrag till framtida gjutning av juridiska förändringar i livsmedelssystem. Studenter med olika bakgrunder är välkomna, inklusive studenter med juridik, samhälls- och naturvetenskaplig bakgrund. Kurserna inkluderar EU och International Food Law, Comparative Food Law, Reglering och Legal Transformation of Food Systems, och många fler! Den unika kombinationen av teknisk och juridisk kunskap ger våra studenter en uppsättning färdigheter som gör dem konkurrenskraftiga på dagens arbetsmarknad. Våra akademiker tar en mängd olika karriärvägar, inklusive konsultföretag, statliga organisationer (som EU, WHO och FAO), livsmedelsinspektionstjänster, advokatbyråer och akademin.

  • Rotterdam, Nederländerna
  • Bilbao, Spanien
  • + 5 Mer

  Europeiska universitetet för postindustriella städer (UNIC) grundades 2020 i syfte att erbjuda en inkluderande utbildning för en ny generation studenter. En allians av tio europeiska universitet baserade i postindustriella städer och finansieras av Europeiska kommissionen, arbeta hand i hand med stadsinstitutioner för att säkerställa att stadsfrågor matas in i undervisning och forskning på ett sätt som är tillgängligt och inkluderande för alla elever. Alliansen lanserar sin första gemensamma magisterexamen 2023 och letar efter studenter som kommer att främja de postindustriella omvandlingarna i sina städer och bli högkvalificerade akademiker inom nya vetenskapliga discipliner som svarar mot behoven i den föränderliga ekonomin i Europa och runt om i världen.

  • Amsterdam, Nederländerna
  • Breukelen, Nederländerna

  Nyenrode Business University, det enda privata forskningsuniversitetet (nivå) i Nederländerna, grundades 1946 av framstående företagsledare från internationella företag som Philips, AkZo Nobel och Unilever. Med sina kärnvärden Ledarskap, Entreprenörskap och Stewardship utvecklar Nyenrode ledare med kunskap och nödvändiga färdigheter för att lyckas i morgondagens internationella affärsvärld. Nyenrode erbjuder intensiv akademisk utbildning såväl som kortsiktiga och långsiktiga program inom områdena affärer, management, redovisning, kontroll och skatterätt på två campusplatser, Amsterdam och Breukelen.

  • Breda, Nederländerna

  Breda Yrkeshögskola är en medelstor, statligt finansierad högskola. Mer än 7 000 nederländska och internationella studenter från cirka 100 länder studerar vid vårt institut. Vi erbjuder kandidat- och masterprogram på professionell och akademisk nivå inom områdena spel, media, hotell, anläggning, logistik, byggd miljö, turism och fritid och evenemang.

  • Madrid, Spanien
  • Amsterdam, Nederländerna
  • + 8 Mer

  IE University är ett internationellt toppuniversitet i Spanien med campus i Madrid och Segovia. Erkänd som en av de ledande högskolorna i världen, IE formar ledare som driver innovation och förändring i organisationer, tillhandahålla en inlärningsmiljö där teknik och mångfald spelar en nyckelroll för att främja global vision, ett entreprenörstänkande, och en humanistisk inställning.

  • Amsterdam, Nederländerna

  Amsterdam Business School är en del av det högt rankade universitetet i Amsterdam och erbjuder flera Executive-program inom affärs- och finansområdet. Executive Master in International Finance är trippelackrediterad och #2 i FT-rankningen 2021. Beläget i hjärtat av Amsterdam!

  • Haarlem, Nederländerna

  Den i samarbete etablerade institutionen Haarlem Campus erbjuder studenter innovativa undervisnings- och inlärningskoncept som uppmuntrar professionell och personlig tillväxt. Haarlem Campus har etablerats av två erfarna förespråkare för högre utbildning. Ett ledande nätverk av privata universitet i Tyskland, SRH-gruppen och en yrkeshögskola kallad Global School for Entrepreneurship – som främjar en smidig, motiverande och innovativ kultur för lärande. Årtionden av erfarenhet av utbildning, forskning och kunskapsöverföring inom en entreprenöriell miljö har lett till optimerade akademiska program, utformade för att erbjuda bästa möjliga förberedelser för det önskade arbetsfältet.

  • Amsterdam, Nederländerna

  Dedikerade till tvärkulturell utbildning med ett globalt perspektiv hjälper vi framtida chefer att uppnå sin fulla potential, med rätt program och vägledning varje steg på vägen.

  • Amsterdam, Nederländerna

  VU Graduate Winter School erbjuder en serie en veckas onlinekurser från 10 till 14 januari 2022. Vinterprogrammet är tillgängligt för masterstudenter, doktorander och yrkesverksamma. Oavsett om du är en blivande dataanalytiker med en passion för knasande siffror, en författare i vardande eller en amatörfilosof med en hunger efter att ta itu med de stora frågorna - vi har något för dig! Det finns totalt 19 kurser, var och en täcker ett enda ämne på djupet.

  • The Hague, Nederländerna
  • Amsterdam, Nederländerna

  Horeca är en förkortning som står för hotellets (Ho) restaurang (Re) café (Ca). Horeca Academy grundades av den holländska Horeca Academie. Horeca Academie erbjuder utbildning för och av cateringpersonal. Den holländska Horeca Academie grundades 2011. Och är specialiserad på utbildning av kockar och cateringproffs. År 2018 var den holländska Horeca Academy den första i Nederländerna som introducerade en kockutbildning på engelska. Denna utbildning är speciellt för människor som bor i Nederländerna som ännu inte har tillräckligt goda kunskaper i det holländska språket. På detta sätt kan alla få en bra utbildning och behärska europeisk matlagningsteknik.

  • Amsterdam, Nederländerna

  Tack vare många års erfarenhet och ett brett nätverk av aktieägare, Inter College Business School utmärker sig på att erbjuda ett praktiskt orienterat företagsekonomiprogram - för företagare, av entreprenörer. Inter College Campus ligger i den gamla stadskärnan. Det ligger nära nystartade företag, företag, och kulturarv. Studera i Amsterdam är en spännande extra dimension till Inter College-upplevelsen och 200+ studenter som följer BBA-programmen bor ofta i staden och kombinerar sina studier med nystartade företag som Amsterdam är känt för. Vi handlar alla om talang och beslutsamhet. Att arbeta hårt och inte ge upp. Att falla och gå upp igen. Inter College tror på talang och tillhandahåller rätt verktyg för att omvandla den talangen till beslutsamhet.

  • Vlissingen, Nederländerna
  • Middelburg, Nederländerna

  HZ University of Applied Sciences ligger i sydvästra Nederländerna. Med en befolkning på cirka 4 800 nationella och internationella studenter är vi ett litet universitet med ett personligt förhållningssätt. HZ erbjuder högkvalitativa utbildningar. Sedan 2011 - alltså under de senaste elva åren - har HZ varit bland de tre främsta holländska multidisciplinära yrkeshögskolorna.

  • Stockholm, Sverige
  • Helsinki, Finland
  • + 5 Mer

  Våra dubbla examensprogram kombinerar utmärkt teknisk utbildning med utbildning i innovation och entreprenörskap samt praktik hos företag, industripartners och städer över hela Europa.

  • The Hague, Nederländerna

  Om du letar efter ett kandidatexamen har du kommit till rätt plats på THUAS. Vi har över 65 kandidatexamen som varierar i typ och längd. De flesta av dem är fyraåriga program, men vissa kan förkortas till tre års studier. Ett betydande antal undervisas på engelska. Den variant som bäst passar dig beror på dina preferenser och tidigare utbildning. I slutet av din resa får du ett universitet för examensbevis för tillämpad vetenskap.