Keystone logo
Egypten

Bästa universiteten för PHD Program i Egypten 2024

Antal institutioner: 23
  • Cairo, Egypten

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New York, Amerikas förenta stater
  • Athens, Grekland
  • + 11 Mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Cairo, Egypten

  Helwan University är ett universitet för teknik och applikationer, det har alla faktorer av distinktion och mångfald. Det anses vara en unik modell bland egyptiska universitet eftersom det omfattar konst, konst, tillämpad konst, konstutbildning, musikutbildning och kroppsutbildning. Helwan University ligger i hjärtat av ett industrisamhälle och anses vara en unik modell bland egyptiska universitet i allmänhet. Den består av 20 fakulteter samt 50 forskningscentra och produktiva enheter som förbinder universitetet med problemen i det egyptiska samhället.

  • Cairo, Egypten

  Alexandria University strävar efter att återställa den historiska status Alexandria University och att uppnå en omfattande kvalitativt språng inom olika kunskapsområden inom ramen för ädla mänskliga värden, som gör det möjligt att ta en ledande position i den nationella, arabiska, afrikanska, Medelhavet, och den globala miljöer. University of Alexandria är en nationell, utbildnings-, forsknings- och utvecklingsinstitution integrerad i produktion och spridning av kunskap. Betonar också byggandet av en modern människa och den kulturella rehabiliteringen av samhället. Och kunna ta ledarpositioner inom alla sektorer.

  • قسم أول 6 أكتوبر, Egypten

  MSA University ger studenterna den första brittiska högskolan i Egypten och regionen Mellanöstern. Det hjälper dem också att förvärva kreativa förmågor och åtaganden för livslångt lärande. Vi tror att våra studenter examinerar med utvecklade skriv-, analytiska och kommunikationsförmåga som är viktiga för dem. MSA-akademiker blomstrar inte bara på sitt första jobb utan genom hela sin karriär.

  • ثالث القاهرة الجديدة, Egypten

  The German University In Cairo , GUC, är ett egyptiskt privat universitet grundat av presidentdekretet 27/2002, enligt lagnummer 101/1992 och dess verkställande föreskrifter nr 355/1996. Tyska universitetet i Kairo / Deutsche Universität i Kairo grundades 2002 i samarbete med de statliga universiteten i Ulm och Stuttgart, under beskydd av det egyptiska ministeriet för högre utbildning, ministeriet för vetenskap, forskning och konst, delstaten Baden-Württemberg , Tyskland, och stöds av den tyska akademiska utbytestjänsten (DAAD), den tyska ambassaden i Kairo, den arabiska / tyska industrin och handelskammaren (AHK), det federala utbildningsministeriet, Tyskland, statsuniversitetet i Tübingen, State University of Mannheim och Academy of Fine Arts Leipzig.

  • Canal Mahmoudiah Street, Egypten

  Pharos University In Alexandria är engagerad i sin roll i samhällsutvecklingen genom att tillhandahålla en stabil och stimulerande miljö för utbildning och vetenskaplig forskning. Universitetet erbjuder en framstående utbildningstjänst genom att ge rättvisa möjligheter för alla studenter för att göra det möjligt för dem att uppnå hållbar utveckling inom alla samhällsskikt och optimera partnerskap med de nationella, regionala och internationella samfunden inom ett flexibelt system som möjliggör kontinuerlig utveckling och bevarande av samhällsvärden och etik samtidigt som vi följer den vetenskapliga och tekniska utvecklingen.

  • Km 22, Egypten

  Newgiza University (NGU) är ett tvärvetenskapligt privat universitet i Kairo, Egypten. NGU ligger på den legendariska Giza-platån, bara några minuter från de stora pyramiderna, och erbjuder universitetsutbildning i världsklass till studenter lokalt, regionalt och internationellt.

  • Gamaiet Ahmed Orabi, Egypten

  Sedan Misr International University grundades har vi åtagit oss akademisk distinktion och kvalitetsutbildning. När jag ser tillbaka på de senaste åren är jag stolt över universitetets prestationer och kontinuerliga strävan efter intellektuell, professionell och kreativ utveckling av sina studenter.

  • Beni Suef, Egypten

  NUB grundades i centrum av East New Beni Suef City, precis uppför Kairo-Beni Suef-vägen. I det ögonblick vi uppfattade hur mycket uppmärksamhet utbildning behöver, särskilt i Övre Egypten, är samma ögonblick som vi insåg att vår dröm att bygga NUB är uppnåelig. Ett universitet är en plats för att vårda ungdomar och förbereda utbildade generationer som vi kan anförtro utvecklingen av vårt älskade hemland till.

  • Cairo, Egypten

  Higher Institute for Engineering Technology and Business Administration har åtagit sig att erbjuda exceptionell akademisk miljö som hjälper studenter att få kunskap, färdigheter och yrkesetik för att konkurrera lokalt och i samarbete med de kanadensiska universiteten för att kvalificera akademiker att arbeta regionalt och internationellt. Institutet stöder vetenskaplig forskning och att få samhällets förtroende.

  • Cairo, Egypten

  Det moderna utbildningssystemet fick sina elever från Koranskolor och Al-Azhar när det uppstod, eftersom det fanns kommittéer som strövar runt i landet för att besöka Koranskolor och välja särskiljande elever för att gå med i moderna skolor, särskilda elever från Al-Azhar valdes också ut för att gå med gymnasier vid deras etablering, men snarare hade några turen att gå med i det uppdrag som Mohammed skickade för att studera i Frankrike.

  • El Shorouk City, Egypten

  UFE syftar till att ge studenterna den bästa franska utbildningen till Egypten. Med en riktig multikulturell upplevelse planerar universitetet att vårda nästa generation av sökare och extraordinära visionärer inom olika områden. Ett decennium sedan invigningen syftar universitetet till att aktivt bidra till utvecklingen av utbildningsstandarder i Egypten. UFE är en bro mellan Europa, Mellanöstern och Afrika i Kairo.

  • El-Nahda, Egypten

  Prof. Ibrahim Abouleish (1937 - 2017) grundade SEKEM 1977, ett initiativ som främjar hållbar utveckling mot en framtid där varje människa kan utveckla sin individuella potential, där mänskligheten lever tillsammans i sociala former som återspeglar mänsklig värdighet och där alla ekonomiska aktiviteter är genomförs i enlighet med ekologiska och etiska principer. Som en del av sin vision grundade professor Abouleish Heliopolis University for Sustainable Development 2009; det första universitetet i Mellanöstern som förklarar hållbar utveckling som sin huvudsakliga vägledande rektor.

  • Cairo, Egypten

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...