Keystone logo
Brasilien

Bästa universiteten för PHD Program i Brasilien 2023

Antal institutioner: 157
  • São Paulo, Brasilien

  FIA (Fundação Instituto de Administração), grundat 1980 av professorer från Institutionen för administration vid USP (University of Sao Paulo), samlar en utvald grupp samordnare som arbetar i institutionella program och utvecklar forsknings-, konsult- och utbildningsprojekt inom alla administrationsområden. En referens bland handelshögskolor, FIA har en högt kvalificerad fakultet, utveckla forskning, konsult- och utbildningsprojekt inom alla områden inom företagsekonomi.

  • Valbonne, Frankrike
  • Belo Horizonte, Brasilien
  • + 6 Mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • São Paulo, Brasilien
  • Rio de Janeiro, Brasilien
  • + 2 Mer

  Med mer än 65 års historia är ESPM en brasiliansk referens inom kommunikation, marknadsföring och ledning inom högre utbildning, med DNA från innovation och teknik som finns i alla inlärningsprocesser, som utbildar proffs förberedda för framtiden.

  • Rio de Janeiro, Brasilien
  • Bailrigg, Storbritannien
  • + 3 Mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nantes, Frankrike
  • São Paulo, Brasilien
  • + 3 Mer

  Partner till handels- och industrikammaren i Nantes, L'École de design Nantes Atlantique är en privat institution för högre utbildning som ägnar sig åt designyrken, i samarbete med l'Université de Nantes.

  • Paraná, Brasilien

  Det finns många aspekter som värdesätter en högre utbildningsinstitution, men ett högt anseende inom MEC är den viktigaste indikationen på att kurserna, strukturen och fakulteten ligger inom de ideala kvalitetsstandarderna. Enligt byråns senaste offentliggörande erhöll Uniandrade betyg 4 (med högsta poäng 5) och är bland de bästa universitetscentren i landet. Anteckningen hänvisar till IGC - akronym för General Course Index. Men Uniandrades åtagande att utbilda spetskompetens började inte det senaste året. Det finns mer än 40 års historia för detta ändamål! Förutom IGC är institutionen stolt över att ha 80% av grundkurserna utvärderade med spetskompetens. För att placera en institution i denna framstående position utvärderar MEC-kommittén flera aspekter, bland annat studenternas prestationer vid ENADE, den fysiska strukturen, bland annat lärarnas kvalifikationer.

  • Goiás, Brasilien

  State University of Goiás skapades 1999 genom lag 13.456 och förde en ny och lovande verklighet inom högre utbildning i staten. UEG är organiserat som ett multicampusuniversitet, baserat i Anápolis, och är resultatet av processen för transformation och införlivande av viktiga högre utbildningsinstitutioner som State University of Anápolis (Uniana), Higher School of Physical Education i staten Goiás (Esefego) ) och andra isolerade högskolor som upprätthålls av regeringen. Enligt historiska uppgifter föddes UEG till förmån för ett stort antal kommuner i Goiás, med tonvikt på regionala särdrag. Dess tillväxt gav en innovativ upplevelse genom ett projekt för interioriisering av undervisnings-, forsknings- och förlängningsaktiviteter, vilket ledde till att flera kommuner i Goiás en universitetscampus med genomförande av grund- och doktorandkurser inom de mest olika kunskapsområdena. Dessutom implementerade UEG specialprogram som Full Paket Degree Program som gav utbildning på grundnivå till tusentals lärare från statliga, kommunala och privata nätverk. UEG har tagit form med uppdraget att producera och umgås med vetenskaplig kunskap och kunskap, förutom att utveckla kulturen och integrerad utbildning av yrkesverksamma och individer som kan kritiskt införas i samhället och främja omvandlingen av den socioekonomiska verkligheten i staten Goiás och från landet. Som en multi-campus-institution har UEG universitetscampus i alla mikroregioner i staten som bidrar till en hållbar utveckling av Goiás.

  • Jardim Sao Paulo, Brasilien

  Federal University of the Valleys of Jequitinhonha and Mucuri (UFVJM) är en institution för högre utbildning kopplad till utbildningsministeriet (MEC), skapad genom lag 11.173, publicerad i Federal Official Gazette den 8 september 2005. Dess historia började i September 1953, då den dåvarande guvernören Juscelino Kubitschek de Oliveira grundade tandläkarfakulteten i Diamantina (Faod), med målet att tillgodose behoven i det stora området Jequitinhonha Valley. Innan det blev UFVJM var det den federala tandläkarfakulteten (Fafeod) och Integrated Federal Colleges of Diamantina (Fafeid). UFVJM har campus i fyra städer: Diamantina, Teófilo Otoni, Unaí och Janaúba, som täcker mesoregionerna Jequitinhonha, Vale do Mucuri, Noroeste och Norte de Minas Gerais.

  • Formosinha, Brasilien

  Det katolska universitetet i Brasilia (UCB) är det enda privata universitetet i Federal District. Det är en katolsk, filantropisk institution och högre utbildningsinstitution. UCB administreras av Brazilian Union of Catholic Education (UBEC), som grundades 1972, i syfte att upprätthålla katolska utbildningsinstitutioner och tillhandahålla ett gedigen och kvalitativt utbildningsnätverk.

  • São Paulo, Brasilien

  Innovation, teknik, hållbarhet och praktisk arbete har varit kärnan i Eniac i 35 år. Genom verkliga och utmanande projekt utbildar Eniac ledare och entreprenörer som, sedan studenter, utvecklar de professionella färdigheter och praxis som krävs för att sticka ut på arbetsmarknaden. Alla dessa investeringar i tvärvetenskapliga metoder, infrastruktur och internationella kvalitetsstandarder gör Eniac till den bästa läroanstalten i Guarulhos, enligt MEC-rankingen.

  • Bonsucesso, Brasilien

  UNISUAM har arbetat inom det akademiska området i över 50 år och har utvecklats genom åren medan det förändrade studenternas verklighet. Första Brasiliens universitetscenter, UNISUAM, har alltid hållit sina studenter i första hand, med fokus på sitt uppdrag att främja utvecklingen av män, praktiserande undervisning som syftar till akademisk, professionell och personlig förbättring av allmänheten som den hänför sig till.

  • Fábricas, Brasilien

  Federal University of São João del-Rei (UFSJ) grundades genom lag 7555, den 18 december 1986, som São João del-Rei Higher Education Foundation (Funrei), vilket resulterade från mötet och federaliseringen av två institutioner: Dom Bosco fakultet för filosofi, vetenskap och bokstäver, vars verksamhet började 1954, underhålls av provinsen São João Bosco; och São João del-Rei kommunala stiftelse, som upprätthåller fakulteten för ekonomi, administration och redovisningsvetenskap (Faceac) och fakulteten för industriell teknik (Faein), vars verksamhet började 1972 respektive 1976.

  • Bahia, Brasilien

  BAHIA ADVENTIST FACULTY (FADBA) är en utbildningsinstitution för sjunde dags adventistkyrka, baserad på den bibliska världsbilden, engagerad i det kristna inlösenarbetet och en integrerad bildande av kompetenta yrkesverksamma för ansvarsfullt utövande av medborgarskap och service till samhället .

  • Parque dos Jacarandás, Brasilien

  Universitetet visar hur man kombinerar den starka traditionen och kopplingen till samtida världen och dess omvandlingar. Framtiden, innovation, entreprenörskap och hållbarhet är grunden för en miljö som integrerar utvecklingen av vetenskap, kunskap och teknik på ett tvärvetenskapligt sätt.

  • Goiabeiras, Brasilien

  Federal University of Espírito Santo (Ufes) är en självstyrande institution kopplad till utbildningsministeriet (MEC), med läroplan, vetenskaplig, administrativ, ekonomisk och kapitalförvaltningsautonomi. Det fungerar under en tro på odelbarheten av undervisnings-, forsknings- och uppsökande program, med en uppmaning att arbeta inom alla kunskapsområden. Ufes grundades den 5 maj 1954. Den består av fyra universitetscampus - Goiabeiras och Maruípe i huvudstaden Vitória och i kommunerna Alegre (söder om staten) och São Mateus (norr om staten) - med ett område på 4,3 miljoner kvadratmeter. Den totala ytan för dess campus är 292 000 kvadratmeter (byggd yta).