Specialundervisning (Ed.D.)

University of San Francisco - School of Education

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Specialundervisning (Ed.D.)

University of San Francisco - School of Education

Funktionshinder. Eget kapital. Kultur.

Med fokus på eget kapital, tillgång och integration, Ed.D. i specialpedagogik förbereder studenterna för forskning, ledarskap och undervisning högre utbildning. Vår tvärvetenskapligt synsätt, gör att studenter kan dra av, kritik och bidra olika perspektiv på funktionshinder och dess skärning med andra sociala markörer - att förespråka, och gå i solidaritet med människor med funktionshinder.

Program kurser ger en stark metodologiska och teoretiska grund, och förbereder eleverna för tre Practicum erfarenheter: högre undervisning, forskning, och skol samråd och samarbete, vilket ger möjligheter till karriär. I varje praktik, är studenter matchas med en fakultet mentor från USF eller annat universitet och ges möjlighet att delta i en forskningsstudie, undervisa en forskarutbildningskurs, eller samarbeta med en lokal organisation.

Program Details

Forskarutbildningen består av 60 timmar kredit studie utöver magisterexamen och kulminerar i slutförandet av en doktorsavhandling.

Genom att ta 12-15 poäng per år, kan eleverna fylla i forskarutbildningen i fem år. Efter genomgången av programmet kommer utexaminerade kunna bedriva meningsfull forskning med anknytning till de frågor och utmaningar som eleverna möter med funktionshinder, ge evidensbaserad lärarutbildning, och samarbeta med skolans personal för att förbättra utbildningsresultaten för elever med funktionshinder. De kommer att kunna överväga och ta itu med en rad olika kulturella, språkliga, socioekonomiska, kontextuella, och kommunikativa faktorer när de förbereder framtida K-12 speciallärare för att tjäna studenter med funktionshinder.

PROGRAM LEVERANS

För att möta behoven hos yrkesverksamma följer programmet ett schema alternativa helgen klasser som sammanträder nio gånger per termin (fredagskvällar och hela dagen på lördagar).

Kurs Detaljer

Eleverna kan slutföra Ed.D. i specialpedagogik program fem år eller mindre beroende på hur många kurser är tagna i en termin.

Mål

Forskarutbildningen i specialpedagogik Student Mål:

 • Fakulteten i Doktorsprogrammet i specialpedagogik kommer att ge studenterna grundläggande nivå färdigheter för stipendium för lärande och undervisning.
 • Studenterna kommer att visa förståelse för dataanalys kompetens.
 • Eleverna kommer att visa vetenskaplig analys av forskningsartiklar.
 • Eleverna kommer att visa vetenskapligt skrivande.
 • Fakulteten i Doktorsprogrammet i specialpedagogik kommer att ge studenterna med avancerad nivå kunskaper för stipendium för lärande och undervisning.
 • Studenterna kommer att visa förmåga att kritiskt utvärdera standardiserade bedömningsinstrument som de själva väljer.
 • Studenterna kommer att visa förmåga att skriva resultat delar av forskarutbildningen.
 • Eleverna kommer att visa förmåga att tillämpa litteratur tekniker för att ett ämne som de själva väljer.
 • Fakulteten i Doktorsprogrammet i specialpedagogik kommer att ge studenterna möjlighet att designa, genomföra och kommunicera ursprungliga forskning som de själva väljer.
 • Eleverna kommer att kommunicera ursprungliga forskning
 • Eleverna kommer att utforma, genomföra och skriva upp egen forskning som de själva väljer.

Besök vår hemsida här för att läsa mer om det här programmet

Finansiella resurser

Federalt stöd, tillstånd, och universitetsresurser finansiella finns som stöd till nyantagna och nuvarande USF School of Education studenter.

För att kompensera kostnaderna för forskarutbildningen undervisning, många School of Education kurser som erbjuds under sen eftermiddag och kväll, och / eller på alternerande helger. De flesta elever tycker att de kan upprätthålla ett heltidsjobb samtidigt som du tjänar deras referens, master-eller doktorsexamen. Men om ditt program kräver att du tillbringa tid i ett klassrum (dvs. elev undervisning) eller att slutföra en fältarbete eller praktik erfarenhet, kommer dessa åtaganden störa en normal arbetsdag.

Besök vår hemsida för att läsa mer om finansiella resurser för detta program

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Varaktighet
5 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
1,270 USD
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - San Francisco, Kalifornien
Startdatum: Aug. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Price
per enhet.