Read the Official Description

Självstudier DBA

Doktorn of Business Administration (DBA) är utformad för att odla ledarskap som krävs för att ta itu med de utmaningar som ledningen på internationell nivå. Doktorsexamen med chefs relevans tillåter chefer att fördjupa sin kompetens, bidra till kunskapen om sitt yrke, och förbereda sig för de komplexa analyser och beslutsfattande som krävs av ledande befattningshavare. Programmet betonar en förståelse för ledning som ett system; förstås som det fungerar mellan organisationer, sektorer och kulturer.

Det primära syftet med programmet är att ge högre chefer, företagare, entreprenörer, forskare och lärare att fortsätta att utveckla sina respektive yrken genom att främja avancerade teorier och metoder. Detta program förbereder kandidater för karriärer inom högre chefspositioner genom att uppmuntra intellektuella bidrag och den praktiska tillämpningen av avancerad affärsteori.

Internationell erfarenhet är avgörande för dagens befattningshavare. ISM ger kandidaterna möjlighet att uppfylla sina examenskraven genom en kombination av seminarier i en eller flera av våra platser, och e-learning. Denna flexibilitet gör det möjligt för DBA studenter att få verklig insikt i ländernas affärs politik och kultur.

Kandidat profil

Kandidater kommer från olika yrkesbakgrund, från framgångsrika entreprenörer till verkställande direktörer, diplomater, konsulter och en mängd andra yrken. DBA kandidater ansluta sig till detta program för att fördjupa sina kunskaper, samarbeta och nätverka med sina kamrater och lärare, och förbereda sig för komplexa analyser och beslutsfattande som krävs av ledningen.

  • Utbildningsbakgrund - Håll en kandidatexamen eller motsvarande från ett ackrediterat grund institution och färdigställande av en masternivå program
  • Arbetslivserfarenhet - Genomsnitt av åtta års erfarenhet från ledande befattningar, stadig karriärutveckling med ökande professionella ansvar
  • Språk - En stark grepp om skriven och talad engelska är obligatoriskt

Där

Utöver sin Paris seminarier, erbjuder programmet studenterna möjlighet att göra företagens kontakter och bedriva akademisk studie i några av världens viktigaste kommersiella huvudstäder med ISM: s strategiska partnerskap: på St Johns University i New York, Amity University i New Delhi, HSM Educação i São Paolo, och Fudan University i Shanghai.

Internationella Kombinationer

New York, New Delhi, São Paulo, och Shanghai-program representerar cirka 2,5 poäng per vecka för utbildningen, med totalt 5 poäng möjligt varje session. Eleverna har möjlighet att delta i en av tre, två veckors sessioner, som erbjuds i New York. Eleverna kan också delta i New Delhi, São Paulo, och Shanghai-program.

Program taught in:
Engelska

See 1 more programs offered by ISM - International School of Management »

Denna kurs är Online och Campus-kombinerat
Startdatum
Mar. 2019
Sept. 2019
Duration
4 - 6 år
Deltid
Pris
84,562 USD
64,016 EUR-för sponsrande företag
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Mar. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum
Location
Application deadline
Slutdatum