Studera PhD-program i Singapore

PhD-program i Singapore 2018/2019

Studera i Singapore

Högre utbildning i Singapore

Karaktäriseras som världsledande och ut för beröm från Britian 's utbildningsminister, Singapore "har s system för högre utbildning utvecklats till en ledande kraft som hjälper i främjandet av sitt rykte som en av världens ' s ledande centra för ekonomisk tillväxt och tekniska framsteg. Sex nationella universitet i Singapore rankas bland topp 50 i världen: Nanyang Technological University, Singapore universitet för teknik och design, National University of Singapore, Singapore Institute of Technology, Singapore Management University och SIM universitetet. Dessa universitet erbjuder grund-och forskarutbildning utbildningsprogram inom redovisning, Information Systems Management, Business Management, Ekonomi, samhällsvetenskap, juridik och datavetenskap.

Singapore har också yrkeshögskolorna högskolor som är utformade för att utbilda studenter för jobb som stöder den ekonomiska och tekniska utvecklingen av nationen. För närvarande erbjuder Singapore fem yrkeshögskolor för studenter som vill tjäna en icke-akademisk examen som tillåter dem att komma in på arbetsmarknaden direkt efter avslutat program. En examen tjänade på en yrkeshögskola liknar ett intresseföretag 's examen eller utbildningsbevis och tar mindre än två år att slutföra.

Internationella studenter får arbeta 16 timmar per vecka medan inskrivna på heltid vid ett universitet Singapore. Studerande som ansöker om ett studentvisum måste bevisa att de är flytande i engelska genom att tillhandahålla resultaten av ett test i engelska som främmande språk (TOEFL), en General Certificate of Secondary Education (GCSE), eller International English Language Testing System (IELTS ).De måste också ha fått ett antagningsbesked från ett universitet eller yrkeshögskola samt passfoton och dokumentation som styrker deras behörighet att skriva en universitetsexamen program (gymnasieexamen, till exempel).

Dessutom kommer internationella studenter behöver för att få en lokal sponsor som är en singaporianska medborgare innan de kan ansöka om ett studentvisum. Vissa universitet och yrkeshögskolor inte kan kräva sponsring, så att eleverna bör kolla med sin avsedda skolans val att avgöra om sponsring krävs. Visum bearbetning kan ta en till två månader, beroende på giltigheten av en student 's pappersarbete och mängd dokumentation. Alla ansökningar ska skickas in online till Immigration och Kontrollpunkter Authority of Singapore (sol), som innehåller all information som är nödvändig för att underlätta en student 's inträde i Singapore ' s system för högre utbildning.

 

Varför studera i Singapore?

Studenter examen från Singapore 's universitet är konsekvent rankas exceptionellt högt på bedömningar om vetenskap och matematisk kunskap. I själva verket var singaporianska studenter rankas nummer ett enligt statistisk forskning som utförs av Internationella organisationen för utvärdering av skolresultat organisation. Dessutom är det Nanyang Technological University och National University of Singapore anses vara bland de 50 lärosäten i världen. Dessutom kommer studenterna också njuta Singapore 's utmärkta vårdsystem som Världshälsoorganisationen rankas som den sjätte bästa i världen.

Universitet i Singapore

Universitet i Singapore

Fakta om Singapore

Republiken Singapore består av huvudön Singapore, utanför den södra spetsen av Malackahalvön mellan Sydkinesiska havet och Indiska oceanen, och 58 närliggande öar. Singapore är världens 's fjärde ledande finansiella centrum, och dess hamn är en av de fem mest trafikerade hamnarna i världen. Ekonomin är starkt beroende av export och raffinera importerat gods, särskilt i tillverkningsindustrin, vilket utgjorde 26% av Singapore 's BNP 2005. I termer av köpkraftsparitet, har Singapore den tredje högsta inkomsten per capita i världen.

 

Huvudstad: Singapore
Officiella språk: Engelska, malajiska, kinesiska och tamil
Regeringen: Unitary parlamentarisk konstitutionell republik
Folkmängd: 5.312.400
Bruttonationalprodukt: $ 327.557.000.000.000
Valuta: Singapore dollar (SGD)
Tidszon: (UTC 8)