SSM / ESAMI doktorandprogram

Allmänt

10 tillgängliga platser

Programbeskrivning

ESAMI och Swiss School of Management (SSM) tar tillsammans ett 3-årigt internationellt ackrediterat doktor i företagsekonomi (DBA) till Östra och södra Afrika. Programmet är baserat på blandat lärande och studenter kan gå med i programmet när som helst. Kurserna kommer att göras med hjälp av SSM: s e-learningplattform med ESAMI- och SSM-campus tillgängliga som studiecentra. Fyra dagars online-workshops och frekventa webbseminarier om utvalda ämnen kommer att erbjudas under programmet. Kandidater som är inskrivna 2020 kommer att få ett partiellt stipendium.

Om DBA-programmet

DBA kommer att delas ut av SSM, som är anpassad till internationella standarder för doktorandstudier för att stödja världsomspännande erkännande. DBA-programmet är utformat som ett 3-årigt program med 120 hp baserat på deltidsstudier. E-inlärningsenheter säkerställer en hälsosam balans mellan arbete och liv / studier eftersom restid och kostnader hålls på ett minimum. 4-dagars workshops genomförs två gånger under den första terminen. Undervisning efter det partiella stipendiet är satt till 17 000 US $ och kan betalas i fem delbetalningar: 34% betalas vid inskrivning och saldo på 66% betalas från år 2 i 4 lika delar per termin.

Om ESAMI

Eastern and Southern African Management Institute (ESAMI) är ett mellanstatligt regionalt utvecklingscenter för ledning. ESAMIs huvudkontor ligger i Arusha, Tanzania.

Institutet grundades med det primära målet att förse regionen med utbildad personal inom ett antal kritiska områden, inklusive policyhantering, ledarskap, transporthantering, ekonomisk förvaltning, informationsteknologihantering, hälsohantering, personalhantering, projektledning, energi och bland annat miljöhantering och könshantering. Fokus var att utbilda mellanledare till högre chefer från regionen för att förbättra deras ledningsresultat med hänsyn till de globala frågorna men med ett regionalt fokus som är relevant för den afrikanska miljön.

Om Swiss School of Management

SSM är en internationellt erkänd högre utbildningsinstitution som överträffar standarderna i dagens yrkesvärld. SSM är ackrediterat av International Accreditation Council for Business Education (IACBE), EduQua Schweiz och ministeriet för utbildning och forskning i regionen Lazio (Italien). Dessutom erkänns SSM av flera internationella organ som UNESCO, IAU och CHEA.

Hundratals studenter studerar med SSM på campus och utbildningscenter över hela världen. SSM Research Center erbjuder en fantastisk blandad inlärningsupplevelse med stor tonvikt på forskning. Med ett helt ackrediterat program för doktorsexamen i företagsekonomi (DBA) och en högteknologisk e-lärandeplattform, strävar vi efter att göra forskning som betjänar företag och samhällen.

Hur man ansöker

Ansökningsblanketter kan laddas ner på www.esami-africa.org

Mer information kan begäras via Chengetai Magunje (chef för marknadsföring och affärsutveckling på ESAMI. E-post chengetai@esami-africa.org ; WhatsApp +255 683 822 946

Senast uppdaterad Okt 2020

Om skolan

The Eastern and Southern African Management Institute (ESAMI) is an intergovernmental regional management development centre. ESAMI's head office is located in Arusha, Tanzania.

The Eastern and Southern African Management Institute (ESAMI) is an intergovernmental regional management development centre. ESAMI's head office is located in Arusha, Tanzania. Läs mindre
Arusha , Nairobi , Dar es salaam , Lusaka , Kampala , Windhoek , Mbabane , Harare , Maputo , Lilongwe + 9 Mer Mindre