Läs den officiella beskrivningen

Doktorgrad i utbildning är ett unikt tillfälle för erfarna yrkesverksamma att få en övningsfokuserad högre examen. EdD engagerar sig i utbildning i sin bredaste bemärkelse över åldersintervallet från tidigt år till vuxen ålder. Det är relevant för alla utbildningsinstitutioner och studenterna kommer från en rad bakgrunder utöver traditionell utbildning, såsom välgörenhetssektorn, fängelse och socialt arbete.

Hör av nuvarande studenter, Janine FitzGerald och Andrew Read:

Deltagare med intressen ojämlikhet, mångfald, hållbarhet och inkludering (teman inom social rättvisa) kommer att få mycket av att arbeta med en mångfald grupp av jämnåriga och handledare från en rad bakgrunder. Alla som är associerade med EdD delar ett engagemang för begreppet social rättvisa, vilket underbygger vårt arbete inom utbildning och bredare forskning vid LSBU. Den nära sammanslutningen mellan universitetsforskningscentra, LSBU: s doktorandakademi och mastersprogram ger möjligheter att arbeta med likasinnade forskningsaktiva kamrater inom ett livligt och stödjande lärande samhälle.

Möjligheter för ackreditering av tidigare lärande är tillgängliga för deltagare med lämplig bakgrund, inklusive viktiga publikationer, doktorandundervisning och forskningserfarenhet, och detta bör diskuteras med Admissions Tutor som också kommer att förklara APEL-processerna på begäran.


Nyckelkursinformation - beställd enligt läget

Läge


moduler

År 1

  • Vad är en utbildning för?
  • Teoretisera kritiska problem i utbildningsändring och utveckling

År 2

  • Att undersöka kritiska problem i utbildningsförändringar och utveckling
  • Frågor och kontroverser i forskning

År 3 och framåt

  • Oberoende forskning och avhandling


anställbarhet

Storbritanniens högskoleutbildning kräver alltmer doktorandkvalifikationer och en brittisk doktorsexamen föredras vanligtvis. Deltagare som vill uppnå marknadsföring eller utveckla en karriär inom forskning eller i ledande befattningar i utbildningen drar nytta av att ha doktorsexamen. Möjligheten att skriva för publicering under vägen är inbyggd i EdD-programmet. Publicering i refererade tidskrifter är särskilt viktigt för deltagare som vill utveckla en karriär i akademien.

Vi är Årets Universitet för forskarutbildning - Tiderna och söndagstiderna Bra universitetsguide 2018.

På LSBU vill vi sätta upp dig för en lyckad karriär. Under dina studier - och i två år efter att du har examen - får du tillgång till vår anställbarhetstjänst, som inkluderar:

  • En online styrelse där du kan se ett brett utbud av placeringar: deltid, heltid eller frivillig. Du kan också gå in för att se våra rådgivare, som alltid är tillgängliga för att hjälpa dig att ta nästa steg i din sökning.
  • Vårt Careers Gym erbjuder gruppverkstäder på CV, intervju tekniker och att hitta arbetserfarenhet samt regelbundna presentationer från arbetsgivare inom en rad sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan också hjälpa dig att starta eget företag och utveckla värdefulla entreprenörskap.

placeringar

Eftersom EdD är en praktikbaserad professionell doktorsavhandling är någon form av fortsatt tillgång till arbetsplatsen (inklusive frivilligt arbete och egenföretagande) avgörande.

Undervisa och lära

Du kommer att dra nytta av en uppdaterad virtuell läromiljö via Moodle och uppmuntras aktivt att utnyttja det omfattande utbudet av supporttjänster på universiteten. Tillgång till ett erfaret relevantt övervakningsgrupp är inbyggt i forsknings- och avhandlingsfasen.


Ingångskrav

Kursen är inriktad främst på mastere på grundnivå med en bred utbildningsbakgrund (inklusive LSBU MA i utbildning eller MSc i utbildning för hållbarhet) och för universitetspersonal med intresse för undervisning och lärande samt andra yrkesverksamma inom relaterade områden.

Alla moduler kan ändras av universitetet och kan skilja sig från de moduler du erbjuds under dina studier.

Program undervisas på:
Engelska

Se 20 fler kurser från London South Bank University »

Senast uppdaterad June 11, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
5 år
Deltid
Pris
4,350 GBP
År 1 deltid Storbritannien / EU-avgift: £ 4350; År 1 deltid Internationell avgift: £ 6562.5
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Jan. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum