Postdoc Professionella Mästare (ppm)

Keck Graduate Institute

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Postdoc Professionella Mästare (ppm)

Keck Graduate Institute

Den postdoktorala Professional Masters (PPM) är en banbrytande professionella masterprogram för postdoktorala studenter med bakgrund inom vetenskap och teknik.

Denna ackrediterade magisterexamen hjälper PhD forskare och ingenjörer förvärva verksamheten och ledningskompetens som behövs för att fullfölja ledande befattningar inom life science industrin eller gå ombord på entreprenörssatsningar som är avsedda att kommersialisera teknik som utvecklats i laboratorier.

Programmet läroplanen fokuserar på den unika affärsmiljö inom livsvetenskaperna. Kurser kombinerar traditionell utbildning i frågor som konkurrensstrategi och marknadsföring med specialiserade ämnen såsom den roll av reglering och medicinsk ersättning för att fastställa lönsamheten Life Science marknadsmöjligheter.

I programmet ingår även kurser i redovisning, finansiering, och organisatoriskt beteende som kommer att hjälpa forskare och ingenjörer förstår hur biovetenskap företag hanteras. Dessa färdigheter är ofta nödvändigt för att möjliggöra ett effektivt lagarbete mellan de tekniska och affärsmässiga anställda i life science-företag.

Program studenter intresserade av att lansera sin egen verksamhet har möjlighet att skriva in sig i specialiserade kurser i entreprenörskap. Dessa erbjudanden inkluderar kurser inriktade på att bygga och förvalta entreprenörs organisationer, samt en tillämpad kurs där grupper av studenter utvecklar affärsplaner för nya life science-företag. Postdoktorala studenter i programmet deltar i KGI s capstone Team Masters Project på grupper om 3-5 studenter som arbetar på industri-stödda projekt förutom kurser i nio-månadersprogram.

KGI starka företagsnätverk ger akademiker med en unik bro från den akademiska världen till biovetenskap industrin. Detta nätverk börjar vid inskrivning i PPM-programmet som eleverna gynnas av rundabordssamtal sessioner som tillåter eleverna att möta industrins ledare samt alumner som arbetar inom tillämpade biovetenskap idag.

PROGRAM FAKTA

 • Postdoktorala studenter intresserade av övre nivå chefsbefattningar, eller starta eget företag inom life science industrin.
 • De med doktorsexamen inom naturvetenskap eller teknik eller MD är berättigade att ansöka.
 • En nio månader eller två termin program med januari eller september startdatum.

PROGRAM ÖVERSIKT

PPM akademiska programmet består av tre delar:

 1. Obligatoriska kurser förvaltning. Dessa kurser kommer att hjälpa eleverna att utveckla MBA-nivå färdigheter i förvaltningsområden av central betydelse för biovetenskapliga industrin. De kommer också att hjälpa bekanta studenter med branschdynamik i olika delar av biovetenskap industrin. Denna del av PPM är identisk med certifikat i Bioscience Management.

 2. Valbara kurser. Dessa kurser underlätta utvecklingen av avancerad kunskap i linje med varje elevs karriär intressen. Många PPM studenter väljer att ta avancerade affärer kurser inom internationella affärer, entreprenörskap, och / eller verksamhetsstyrning, ofta i kombination med en eller flera kurser i klinisk-regulatoriska frågor. Andra studenter väljer att ta en rad avancerade tekniska och kliniska reglerande kurser som hänför sig till ett segment eller funktionellt område av biovetenskap bransch där de är intresserade av att arbeta, såsom medicinsk diagnostik, läkemedelsutveckling och utveckling, eller bioprocesser. Vid KGI dessa vanligtvis kallas "fokusspårkurser" eller "stora kurser." 3. Team Masters Project (TMP). TMP-projektet är ett avtal forskningsprojekt som sponsras av ett biovetenskap företag. TMP-projekt består av 4-5 studenter, en fakultet rådgivare, och en företagssambands från sponsrande företaget. TMP lag kommer att ges kontor, en budget, och alla andra resurser som krävs för att slutföra projektet. Ett brett utbud av TMP-projekt sponsras varje läsår. Vissa projekt är i första hand affärsinriktad (t ex bestående av marknadsundersökningar, affärsutveckling, eller relaterade affärsmål) medan andra är mer teknisk och kan vara laboratoriebaserad. De flesta TMP projekt varar hela läsåret (t.ex. två terminer) och innehåller en mängd olika projektmål och milstolpar.

På grund av omfattningen av arbetet, TMP kurs (som omfattar ett sponsrat företag projekt) räknas som 2 kurspoäng per termin.

PROFESSIONELL UTVECKLING

Förutom läroplanen professionell utveckling utbildning, KGI erbjuder också många co-fritidsaktiviteter inriktade på professionell utveckling under hela året. Dessa erfarenheter kan hjälpa eleverna polera sina yrkeskunskaper inom områdena skriftlig och muntlig kommunikation, intervjuer, och arbetar inom team. Experter från industrin kommer ofta att vara på campus för att hålla föredrag, delta i rundabordssamtal, eller träffa studenter under nätverksevenemang. Många (kanske de flesta) KGI studenter i slutändan hitta sitt jobb genom kontakter görs genom co-fritidsaktiviteter eller industristödda akademiska program såsom TMP. Studenter har möjlighet att utnyttja en e-portfölj system för att sammanställa och dokumentera sin yrkesverksamhet för att underlätta kommunikationen med potentiella arbetsgivare.

PPM Specifik co-ämnesgränserna Events

Under läsåret KGI anordnar tre co-ämnesgränserna program som utformats speciellt för att möta behoven hos PPM studenter: 1. Roundtable högtalarserie. Stående personer från biovetenskap industrin kommer att möta med PPM studenter, vanligtvis under lunchen, för att diskutera sina karriärer, bransch erfarenheter och engagera sig i diskussioner med PPM studenter.

 1. Företagsbesök. PPM studenter, som en grupp, kommer att resa till biovetenskap företag eller liknande organisationer i södra Kalifornien. Detta kommer att tillåta elever att bli bekant med viktiga företag i regionen, tur laboratorier och andra anläggningar, och knyta kontakter med chefer från dessa företag.

 2. Mentorprogram.

Mer erfarna yrkesmän kan vara ovärderliga källor till karriärrådgivning samt branschkontakter. KGI har ett brett nätverk av industrikontakter, med över 50 biovetenskap relaterade företag representerade på Corporate Advisory Council och styrelse KGI s. Alla intresserade PPM studenter ges möjlighet att arbeta med KGI Office of Career Services att hitta en mentor.

Institute-Wide co-ämnesgränserna Events

PPM studenter är också välkomna att delta i alla andra co-ämnesgränserna händelser. En ofullständig lista över de typer av co-ämnesgränserna evenemang som planerats för läsåret inkluderar: 1. "Focus fredagar" - Studenter i den tvååriga MBS program normalt skriva in sig i en serie av valbara kurser som omger en karriär-orienterad "större" under sitt andra år. KGI erbjuder fem majors: Business för biovetenskaper, Bioprocessing, Devices & Diagnostics, Pharmaceutical Discovery och utveckling, och klinisk och Regulatory Affairs. Detta år KGI anordnar en fredag ​​industri händelse runt vart och ett av dessa stora teman. Focus fredagar kommer att omfatta högtalare, rundabordsskivor och nätverkshändelser som ledare och forskare från företag som representerar den givna fokus spårområdet kommer att bjudas in till campus. Ännu viktigare, är detta en möjlighet för alla studenter att få en bättre förståelse av ett fokusområde, även om de inte planerar att ta avancerade kurser inom det.

 1. Yrkeskunnande Workshops - KGI studenter kommer att ha möjlighet att delta i en mängd olika workshops, vissa fokuserar på mycket praktiska områden såsom intervjuer och återuppta förberedelserna för industrin jobb, och några mycket komplexa, såsom immaterialrätt. De flesta professionella kompetens workshops kommer att hållas på fredag ​​eftermiddag.

inskrivning ALTERNATIV

PPM Programmet kan tas i tre olika utföranden: 1. Heltid program med start i september. Studenter väljer det här alternativet slutföra PPM programmet 9 månader, bosatt i KGI under en normal läsår. Studenter tar normalt 6 kurspoäng per termin, inklusive TMP-projektet. En fördel med detta program är att eleverna kan avslutas i 9 månader, plus studenter är "i fas" med KGI normala läsår och kan lätt utnyttja co-ämnesgränserna relaterade professionella utvecklingsmöjligheter samt KGI normala orientering vecka. Medan det inte är möjligt att genomföra en företag praktik medan registrerad som KGI elev under alternativet 9 månad, är det möjligt att slutföra en praktik före eller efter att ha avslutat programmet.

 1. Heltid program börjar i januari. Enligt detta alternativ, eleverna skriva in sig i programmet för en fullständig 12 månaders kalenderår. En fördel med detta alternativ är att eleverna kan delta i KGI branschpraktikprogram under sommaren. Medan KGI garanterar inte praktikplatser, har institutet långvariga kontakter med många arbetsgivare är intresserade av att rekrytera KGI studenter för betalda praktikplatser. Januari starttid gör skapa utmaningar för studenter, men i att eleverna inte är "i fas" med KGI normala läsåret och co-fritidsaktiviteter.

 2. Deltid program. Det är möjligt att skriva in sig i PPM-programmet på en deltid, typiskt under arbetet. Det finns två grundläggande planer för att ta programmet deltid: a. Fyra termin alternativ. Detta är den vanligaste deltid alternativ, och tillåter eleverna att arbeta på graden deltid under två läsår. Studerande det här alternativet tar normalt alla nödvändiga inledande ledningsbanor och vissa valfria under det första året, och TMP och ytterligare valfria under det andra året.

b. Tre termin alternativ. Det är möjligt att ta kurser på deltid för ett läsår, och sedan anmäla heltid för en tredje termin för att slutföra examen. Det här alternativet tar noggrann planering, eftersom eleverna måste ta två terminer (4 kurspoäng) av TMP kursen att ta examen. Studerande detta alternativ skulle normalt behöva skriva in sig i TMP under andra och tredje terminer deras PPM hemvist.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
9 - 36 månader
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Claremont, California
Startdatum : Aug. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Aug. 2018
Amerikas förenta stater - Claremont, California
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Jan. 2019
Amerikas förenta stater - Claremont, California
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan