Läs den officiella beskrivningen

Varför delta University of Cincinnati PhD-programmet?

University of Cincinnati Lindner College of Business Forskarskola är en lärlingsliknande modell där du kommer att lära sig historia och nuvarande forskningsläget inom ditt område av koncentration och sedan bedriva egen forskning i syfte att främja kunskap inom ditt område och överföra denna kunskap till andra via undervisningen. För att du uppnå dessa mål som doktorand, kommer du att börja arbeta i nära samarbete med lärare din första dag vid universitetet i Cincinnati PhD program.

Den primära uppgiften för University of Cincinnati Lindner College of Business PhD programmet är att utbilda framtida affärer skolan lärare som inte bara undervisar i och över discipliner där de arbetar, men också främja kunskapen i dessa discipliner genom generering och genomförande av egen forskning . Det är en viktig anledning till varför våra doktorer går på att utmärka sig på både offentliga och privata handelshögskolor runt om i USA och runt om i världen.

Alla elever antas till University of Cincinnati Lindner College of Business forskarutbildningen är berättigade till fyra år av ekonomiskt stöd via både assistenttjänster och stipendier med ytterligare medel tillgängliga för att stödja konferensresor och forskning.

Campus

Forskning koncentrationer

University of Cincinnati Lindner College of Business doktor i företagsekonomi Programmet har sex områden koncentration:

  • redovisning
  • economics
  • finans
  • ledning
  • marknadsföring
  • Verksamhet, Business Analytics & Information Systems

I varje koncentration eleverna lära av de bästa och har möjligheter till forskning och undervisar i det valda området. Forskningen som genereras i alla koncentrationer av våra doktorander och lärare tar upp frågor av nationell och internationell betydelse. Varje program är flexibelt och anpassat till behoven hos våra enskilda elever.

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum