PhD ekosystembiologi och hållbarhet

Det primära fokuset på ekologi, utveckling, beteende och miljöekonomi forskningskluster är grundläggande och tillämpade aspekter av ekologi, miljöekonomi, bevarande, vattenbruk, djurbeteende, molekylär taxonomi och molekylär genetik, särskilt med kopplingar mellan dessa aspekter. Klyftan har en hög forskningsaktivitet med akademisk personal, forskarstuderande och forskarstuderande. Klyftan har en hög forskningsaktivitet med akademisk personal, forskarstuderande och forskarstuderande.

FORSKNINGSSTÄRKEN

 • Djurbeteende / kommunikation
 • Biodiversitet och ekosystemtjänster
 • Kust- och djuphavsbiologi
 • Ekologisk hantering
 • Ekonomi för vattenkvalitet och hållbar avrinningshantering
 • Ekosystem ekologi, modellering och matematisk biologi
 • Färskvattenbiologi / fiskbiologi
 • Invasiva arter och deras inverkan
 • Molekylär ekologi, systematik och fylogenografi i alger, växter, ryggradslösa djur, fisk och däggdjur
 • Hållbart vattenbruk av skaldjur och alger
 • Urban markanvändning, ekonomi och förvaltning
 • Värdering av biologisk mångfald, miljövänliga miljösystem och friluftsliv inklusive användning av GIS och rumsekonometri
 • Djurlivsekologi, särskilt av fåglar och däggdjur

INGÅNGSKRAV

En forskarutbildning ger dig möjlighet att utveckla dina forskningsmetoder och bevisa dig själv som forskare. Drottningens engagemang är att förbättra forskarutbildningen och undervisningen och erbjuder forskarutbildningsmöjligheter inom alla studier. Följande forskarutbildningsvägar för detta ämnesområde är:

Doktor i filosofi (PhD) MASTER OF PHILOSOPHY (MPhil)

INTRÄDSKRAV

Det lägsta akademiska kravet för antagning till en forskarutbildning är normalt en högskoleexamen från en brittisk eller ROI HE-leverantör, eller en motsvarande kvalifikation som är acceptabel för universitetet. Ytterligare information kan erhållas genom att kontakta skolan.

STUDIE / DURATION

Anmälan är heltid eller deltid, under ledning av ett tillsynsråd utsett av universitetet. Du kommer att förväntas lämna in din avhandling vid slutet av tre års heltidsregistrering för doktorsexamen eller två år för MPhil (eller deltidskvivalent).

SVENSKA SPRÅKSKRAV

Internationella studenter (där engelska inte är deras första språk) måste kunna visa sin kunskaper på engelska. medborgare utanför EES måste också uppfylla brittiska visum och invandring (UKVI) krav invandring för engelska språket för viseringsändamål. Bevis på ett IELTS * -poäng på 6,5, med minst 5,5 i någon komponent (* taget inom de senaste 2 åren) krävs.

Om du behöver förbättra dina engelska färdigheter innan du skriver in det här programmet, erbjuder vår partner INTO Queen's University Belfast en rad engelska språkkurser. Dessa intensiva och flexibla kurser är utformade för att förbättra din engelska förmåga att komma in i det här programmet.

SPECIALFUNKTIONER

Gruppen har ett brett utbud av starka internationella och nationella förbindelser och det drar nytta av tillämpade forskningscentra som Quercus, som specialiserat sig på bevarandebiologi och biologisk mångfald. Skolan är också nära inblandad i universitetets institut för en hållbar värld.

Studenterna har tillgång till moderna laboratorier och kontor i Medical Biology Center, nära Lanyons huvudkontor. Studenter har också tillgång till universitetets marinlaboratorium, som ligger i Portaferry, direkt vid Narrings of Strangford Lough (den största sjölegen på de brittiska öarna) och dessa anläggningar används av boendepersonal och studenter samt associerade forskare från Queen's och internationella besökare.

På grund av Nordirlands unika geologi, mildt klimat, relativt lång kustlinje och en lång historia av bosatt jordbruk har vi ett brett utbud av intressanta livsmiljöer, vilket ger en stimulerande och utmanande miljö för dem som vill bedriva forskning inom dessa områden.

KARRIÄRMÖJLIGHETER

Drottningens doktorander skörda exceptionella fördelar. Unika initiativ, såsom grader plus och forskare Plus stärka vårt engagemang för anställbarhet, medan innovativa ledarskap och verkställande program tillsammans sterling integration med affärsexperter hjälper våra elever få centrala ledarskapspositioner både nationellt och internationellt.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från Queen's University Belfast »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
3 år
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum