PhD I Utbildning

Chapman University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

PhD I Utbildning

Chapman University

Den Ph.D. i utbildningsprogram är främst avsedd för personer som söker en karriär inom högre utbildning eller i andra ledarskapsfält forskningsinriktade. Programmet fokuserar på utformningen av nya sätt att tänka på frågor och lösa problem inom utbildningsområdet. Doktorsexamen i utbildning erbjuder en unik kombination av fyra inriktningar: Kulturella och läroplansstudier, Disability Studies, Ledarskap Studier och Skola Psychology.

Vår Ph.D i utbildningen präglas av fem olika, men ändå sammanvävda, komponenter: - Begreppet och praktik social rättvisa - Student samarbete som stöds av elevkullar - Lunds mentorskap studenter - En rigorös kärna av filosofi, stiftelser och metoder för respektive betoning område

Program i korthet

  • Cohort modell med posten varje höst - Cohort av 18 elever, 6 i varje betoning område

4 betoning områden:

  • Kulturella och läroplansstudier - Funktionshinder studier - Skolan Psykologi - Ledarskap Studier - En 57 enhet program som kan fyllas på heltid eller deltid studie - Alla klasser hålls i sena eftermiddagar eller kvällar (inga online-klasser) - Låg elev till -faculty förhållande, med ett nära samarbete mellan studenter och doktorand lärare på publikationer, presentationer och bidragsförslag

Antagning Krav

Godkännande i programmet bygger på en utvärdering av hela eleven, utan enda kriterium som används för att grunda ett beslut antagning. Det finns inga cut-off poäng för GRE eller GPA.

För att komma ifråga för antagning måste de sökande lämna följande:

  • Online examen ansökan till Chapman University Ph.D. i utbildningsprogram.
  • Kompletterande ansökan till Chapman University Ph.D. i utbildningsprogram (genom ansökan online).
  • Officiell grundutbildning och forskarutbildning avskrifter som visar tecken på en magisterexamen från en ackrediterad institution för högre utbildning.
  • Officiella Graduate Record Examination resultat i verbala, kvantitativa och analytiska skrivsektioner.
  • Tre rekommendationsbrev, däribland två från graduate-nivå professorer som kan beskriva den akademiska potential sökanden, och en från någon som kan tala till sökandens professionalism (t.ex. en nuvarande arbetsgivare eller en aktuell kollega). Brev från anhöriga kommer inte att beaktas.
  • En personlig essä (minst 2250 ord) kommer att användas för att bedöma den sökandes skriftliga färdigheter, karriär engagemang, ledarskap potential, forskningsintressen och professionella mål (uppladdade genom ansökan online). Denna uppsats bör ange professorerna med vilka sökanden önskar studera och de sätt på vilka sökandens forskningsintressen anpassa med lärare expertis. Uppsatsen ska vara materiella nog för fakulteten att bestämma djupet av sökandens tänkande och engagemang för ett rigoröst program.

  • En aktuell CV visar relevant utbildning och arbetslivserfarenhet (uppladdad genom ansökan online).

Ph.D. Forskning Forum

Minst en gång om året för Ph.D. i pedagogik programmet ger i ledande forskare inom den akademiska fält för en forsknings öppet för våra CES studenter och lärare att delta. Det är ett sätt för våra studenter att interagera med experter på området samt få kunskap i att gå vidare med sin forskning och eventuellt avhandling ämnen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Varaktighet
Deltid
Heltid
Price
Pris
22,355 USD
heltidsundervisning (12-18 hp).
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Orange, California
Startdatum : Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2018
Amerikas förenta stater - Orange, California
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan