Programmet är utformat för att tillgodose behoven hos utövare som vill undersöka en del av sitt arbetsområde. Kandidater startar på hög nivå, praktikbaserad forskning på ett av forskningsområdena. Det är en forskarutbildning vars syfte är att hjälpa yrkesverksamma att utveckla en relation mellan forskning och deras yrkesverksamhet.

Besökande professorer från partneruniversiteter kommer att vara involverade som lärare och rådgivare i programmet. Studenter har möjlighet att delta i Erasmus rörlighet för studier och praktik. Undervisningsspråket är engelska.

Kvalificering: doktorsexamen i pedagogik (doktorand).

Förkunskapskrav: Magisterexamen i Pedagogik, Psykologi, Utbildningshantering eller Humanitärvetenskap, Samhällsvetenskap, Socialvård och socialhjälp om yrkeserfarenhet i utbildning minst 3 år.

Diskussion om temat eller problemet i pedagogiken, vilken forskning har gjorts i det inlämnade papperet, krävs.

Studietid: 3 års heltidsstudier.

117372_RTA3.jpg

Studieprogrammet består av 2 delar:

  • Vetenskapligt forskning: det enskilda forskningsarbetet, förberedelse och utformning av doktorsavhandling; publicering av forskningsresultat (3 publikationer); Presentation av forskare resulterar i de vetenskapliga konferenser; de teoretiska seminarierna Utövandet av professorassistent eller assisterande ledande forskare vid framställning och genomförande av projekt av forskarverken - 112 hp (168 hp);
  • Teoretiska studier (En del (obligatorisk) - Modulen för utveckling av forskning och intellektuella kompetenser, B del (frivillig) - Modulen av utvecklingshögskolans kompetenser, C-del (frivillig)) - 32 hp (48 hp).

För att slutföra doktorandstudiet måste studenten tjäna 144 CP (216 ECTS).

Ett slutprov, om något: Doktors undersökningar i pedagogik och på främmande språk (engelska, tyska eller ryska) och doktorsavhandling.

Studieavgift: 3200 EUR per år.

Om du är intresserad av studierna vid Rezekne University of Applied Sciences fyll i ansökningsblanketten på denna adress: http://www.rta.lv/online_application_procedure.

Program undervisas på:
Engelska
Rezekne University of Applied Sciences

Se 1 fler kurser från Rezekne University of Applied Sciences »

Senast uppdaterad July 1, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
3 år
Heltid
Pris
3,490 EUR
per år.
Deadline
Kontakt Skolan
Spring Intake
Kontakt Skolan
Autumn Intake
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Mar 1, 2022
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
Spring Intake
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sep 1, 2022
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
Autumn Intake
Location
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
Spring Intake
Slutdatum
Mar 1, 2022

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
Autumn Intake
Slutdatum
Sep 1, 2022