Phd - Filosofie Doktor

London School of Theology

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Phd - Filosofie Doktor

London School of Theology

Bedömning: Examensarbete på upp till 100.000 ord (80.000 ord för studenter som börjar efter januari 2014) och muntlig tentamen (viva)

Varför inleda en doktorsexamen?

Företaget doktorsavhandling vid London School of Theology ger dig möjlighet att vara delaktiga i forskningen i framkant av de teologiska discipliner. Du kommer att ha möjlighet att lämna både den globala kyrkan och den akademiska världen med kompetens som kommer att bära de bästa traditionerna i evangelikal kristen stipendium till nästa generation och ger dig möjlighet att undervisa på eftergymnasial nivå.

Sammandrag

LST erbjuder forskarhandledning för doktorsexamen i samarbete med Middlesex University, som delar ut examens. En doktorsavhandling ska visa förmåga att testa idéer och kritiskt undersöka ditt valda område. Du måste erbjuda en betydande färsk upptäckt eller analys, att argumentera någon ny kritisk hypotes, eller för att ge betydande nya argument för en äldre. I slutändan din forskning måste resultera i ett självständigt och originella bidrag till kunskap, vilket i princip är värd publicering. Vid tiden avhandlingen lämnas in, ska du kunna visa att din kompetens inom ditt valda område är jämförbar med den hos de sakkunniga. Doktorander förväntas ha förmåga att interagera med sina primära källor i de ursprungliga språk (t.ex. hebreiska eller grekiska) samt med sekundärt material i de viktigaste forsknings språk (engelska, franska och tyska). Krävs Språk varierar avsevärt beroende på vilket område av studien och vissa kan kräva några främmande språk.

EVENTUELLA FORSKNINGSOMRÅDEN

Listorna nedan ger en indikation om de viktigaste områdena av intresse bland våra forskarhandledare; Följ länkarna till enskilda handledarnas profiler för att ta reda på var och ens mer specifika intressen. Projekt som faller utanför dessa områden kommer också att beaktas.

  • Gamla Testamentet - Nya testamentet - Lingvistik och bibliska studier - kyrkans historia och historisk teologi - Systematiska och filosofiska teologin - Tillämpad teologi och etik - Musik och Worship - kristen gudstjänst och predikan - Mission teologi och historia - Judendom - islamist och kristna-muslimska relationer - Genus och sexualitet - pingst och karismatiska Studier

FORSKNING Behörighet

Normalt bör du ha en bra Honours examen (2: 1 eller högre för MTH, MPhil och PhD) i en teologisk, bibliskt eller närliggande ämne. Om du har tagit en andra teologisk examen (t.ex. en brittisk MA i biblisk eller teologiska studier) hittar du själv mycket bättre rustade för en akademisk examen.

Om din examen på annat disciplin, kan du övervägas om du kan visa tecken på lämplig formell teologisk utbildning, till exempel en brittisk DipHE. Arbetslivserfarenhet kan övervägas i stället för kvalifikationer i vissa omständigheter.

För en nordamerikansk magisterexamen, bör du ha en GPA på minst 3,6 för MTH och minst 3,8 för MPhil.

Kandidater registrerade för MTH eller MPhil vars arbete visar sig vara av lämplig standard kan (efter överenskommelse med sin chef (s) och forskningschef) överföring av registrering, till MPhil eller doktorsexamen respektive.

Registrering för en forskarutbildning: som är normalt i brittiska universitet, kommer du först att registreras för "MPhil inför doktorsexamen". Formellt överföring till doktorandregistrering sker normalt när du är ungefär ett år (för heltidsstudier) från dess slutförande.

Om engelska inte är ditt första språk måste du ordna att ta British Council: s engelsktest. Vi kan inte bekräfta din plats tills du har producerat ett IELTS testrapport och nådde ett resultat på 7,0 (alla enskilda element bör vara 6,5 ​​eller högre) eller motsvarande engelska språkkunskaper rapport. Det finns många testcenter, lätt anskaffas på internet. Din kunskaper i engelska kommer också att beaktas vid intervjun.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Varaktighet
3 - 6 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
9,498 GBP
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Greater London, England
Startdatum: Aug. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Aug. 2018
Storbritannien - Greater London, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Price
heltid, normalskattesatsen. 5130 GBP heltid för alla medborgare i UK / EG / Låginkomstländer.