Read the Official Description

Ämnen som omfattas av detta forskningsområde är:

 • Låg / noll kolhus
 • eko-byggnader; Värmeåtervinningssystem
 • Datormodellering och byggfysik
 • akustik
 • belysning
 • Värmeöverföring och 2-fas flöde
 • Byggnadstjänster (t.ex. värme, kylning, luftkonditionering)
 • Inomhus miljökvalitet (t.ex. termisk komfort och luftkvalitet)
 • Ventillation / naturlig ventillation
 • Termisk modellering
 • Post beläggning utvärdering
 • biomimetik

Denna kurs kräver en 2: 1 eller internationell ekvivalent och / eller en mästare på meriter eller högre i ett relevant ämne, och en IELTS nivå 6.0 (5,5 i varje element). Den är vanligtvis fullbordad under en period av cirka tre år.

Faciliteter

Studenterna är utrustade med ytterligare verktyg för undersökande analys, inklusive datorutrustning (med all programvara du behöver), byggnadsteknologilaboratorier och tekniska verkstäder, en digital tillverkningssuite och modellverkstad.

Marmont-centret för förnybar energi rymmer forskningslaboratorier som är utrustade med teknik, inklusive solceller, solfångare, ljusrör, vindkraftverk och värmepannor för jordkälla. Den hållbara forskningsbyggnaden (SRB) är utformad för att fungera som en exemplarbyggnad, som visar toppmoderna tekniker för hållbar och miljöansvarig konstruktion. Du kommer också att dra nytta av användningen av laboratorier, kontor, seminarier och boende som har konfigurerats för att stödja ett antal olika värme-, kylnings- och ventilationsstrategier. Integrerade teknologier inkluderar solceller, solvärmekollektorer, vindkraftverk, kraftvärmesystem, ljusrör, självrengörande fönster och regnvattenuppsamlingssystem.

Creative Energy Home-projektet är ett framträdande innovativt, state-of-the-art energieffektivt hem för framtiden. Projektet syftar till att stimulera hållbara designidéer och främja nya sätt att tillhandahålla prisvärda, miljövänliga bostäder som är innovativa i sin design. Flera internationella företag inklusive EoN, BASF och Tarmac har gett finansiering för projektet.

Verkstadsfaciliteterna inkluderar en modellbyggande anläggning och digital tillverkningssuit med 3D-router, 3D-skrivare och laserskärare.

Forskningsstöd

Stöd till forskarstuderande forskar samordnas via fakultetsforskningskontoret. Varje doktorand har en huvudvetenskaplig handledare och minst en ytterligare handledare. Regelbundna formella övervakningsmöten, vanligtvis en gång i månaden, kommer att äga rum med en eller båda dina handledare. Vi tillhandahåller också akademiska doktorander och studenter PGR-reps som är tillgängliga om du har en fråga om förfaranden som rör forskning, är oroade över dina framsteg eller tillgängliga faciliteter.

Alla doktorander är inskrivna i teknisk utbildningsprogrammet, detta är ett strukturerat utbildningsprogram som bygger på formella externa ramar som Joint Skills Statement, Research Development Framework (RDF) och Forskningsrådets vägledning. Engineering and Science Research Council (EPSRC) har erkänt vårt fakultetsprogram som en branschledande standard för forskarutbildning och -utbildning.

Fakulteten har utmärkta kontakter med industrin och kommer att säkerställa att du utvecklar överförbara färdigheter som kommer att vara till nytta i en rad olika karriärer. Du kommer också ha tillgång till forskarskolans forskarutvecklingsprogram.

Behörighet

 • Anmälningskrav: 2.1 (eller internationell ekvivalent) och / eller en mastere på meriter eller högre i ett relevant ämne
 • IELTS: 6,0 (inte mindre än 5,5 i varje element)
Program taught in:
Engelska

See 11 more programs offered by The University of Nottingham - Faculty of Engineering »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Okt. 2019
Dec. 2019
Duration
3 år
Heltid
Pris
4,350 GBP
Storbritannien / EU-avgifter £ 4,300; Internationella avgifter: £ 21.060
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Dec. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Feb. 2020
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Apr. 2020
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Juni 2020
Slutdatum
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Dec. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Feb. 2020

Location
Application deadline
Slutdatum

Apr. 2020

Location
Application deadline
Slutdatum

Juni 2020

Location
Application deadline
Slutdatum