Doktorsexamina i e-handel

Jämför PhD-program i e-handel

e-handel

Utövandet av en doktorand kan hjälpa akademiker utforska nya karriärmöjligheter. Under studiet studerar studenterna ofta en fokuserad forskningsplats och masterkunskap inom ett visst område. Vanligtvis studerar studenterna dessa program efter avslutad viss högskoleutbildning.

Vad är en doktorand i e-Business? Under dessa program kan eleverna ha möjlighet att utveckla en komplex förståelse för online-verksamhet. Studenter kan förvärva verktyg och metoder som är centrala för att navigera på Internethandel. Genom en utforskning av handelsledningar och marknadsföringsstrategi kan eleverna få förståelse för bästa branschmetoder. Forskning och workshops täcker vanligtvis ämnen inom ledarskap, ekonomisk analys, teknik, internationella relationer, affärsverksamheter och ekonomi.

Dessa program kan ge studenterna stora fördelar. En djup kunskap om internetledningar och marknadsföringsverktyg på nätet kan hjälpa eleverna att komma in i den växande e-handelsbranschen. Dessutom kan ledarskapsförmåga hjälpa eleverna att förvärva positioner över marknader och plattformar.

De pengar som krävs för att slutföra ett program varierar beroende på plats och studieinstitution. Studenter kan också kräva olika tidsramar för genomförande. Därför kan planering och forskning om kostnader ofta hjälpa studenter att förutse sina unika behov.

I slutändan kan doktorander i e-handel ha chans att bedriva några intressanta karriärvägar. Många elever kan hitta positioner hos växande internethandelskunder som chefer, marknadsforskare eller annonsörer online. Dessutom kan dessa program ge studenterna de verktyg de behöver för att starta och hantera sina egna företag. Studenter kan också kunna förvärva roller som företagsledare och tjänstemän, eftersom detaljhandelsföretag ser ut att expandera sin verksamhet i online-samhället. Slutligen kan vissa kandidater välja att driva sig som professorer och forskare intresserade av att utforska fältet ytterligare.

Organisationer över hela världen erbjuder en doktorand i e-Business, och möjligheter kan hittas lokalt, internationellt och online. Online-klasser erbjuder alternativ till traditionella utbildningsformat. För att utforska de många alternativen, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

Läs Mer

Doktor I E-handel Och E-handel

ABMS Open University Of Switzerland
Online Heltid Deltid 3 år Öppen antagning Schweiz Zürich + 1 fler

e-handel betraktas som en rik och utvecklat område som har potential att föra fram några stora resultat för moderna organisationer och företag. [+]

3 TOP UNIVERSITETER = 1 EUROPEISKA DOKTORATET

Alla studenter har förutom ABMS Schweiz doktorsexamen en gemensam doktorsexamen med universitetet i Dąbrowa Górnicza (WSB) och Taras Shevchenko National University (KNU). ABMS är certifierad av EFMD EOCCS, den schweiziska nationella kvaliteten på utbildningen (EduQua) och ASIC UK. WSB är ett europeiskt erkänt universitet och KNU är ett europeiskt offentligt universitet grundat för 200 år sedan och rankat bland topp 500 universitet i världen.

3 översta europeiska universitet = bästa virtuella / online-programmet = 1 topp europeisk doktorgrad SCHWEIZ + EU + TOP RANKED 500

e-handel betraktas som en rik och utvecklat område som har potential att föra fram några stora resultat för moderna organisationer och företag. PhD i e-handel och e-handel är en examen som kan hjälpa dig att utveckla en starkare och övertygande karriär. De kurser är oftast i samband med identifiering, bedömning, utveckling samt hantering av olika funktioner i samband med e-handel för företag, industrier, myndigheter, ideella samt ideella organisationer. Färdigheter samt kunskap som behövs för att utforma och genomföra lämnas till studenter i forskarutbildningen. Fokus ligger på att utveckla egenskaper som sträcker sig från strategisk till ledningsaspekter.... [-]