PHDSTUDIES

Jämför 2 PhD-program i Visuell design

Att få doktorsexamen eller doktorand är ett beundransvärt mål. Vägen till att bli doktorand kan vara svårt, men att uppnå det är verkligen imponerande och kan bidra till att studenterna är experter inom sitt ämnesområde.

Vad är en doktorand i Visual Design? Visuell design är processen att använda bilder för att kommunicera med människor. De som studerar visuell design kan lära sig att tillämpa element som färg, form, storlek och anpassning för att bättre få sin mening över till en publik genom de bilder de skapar. Detta fält kan innehålla många av samma aspekter som lärt sig i grafisk design, liksom andra begrepp som de som tillämpas i visuell kommunikation.

Att ha en examen i visuell design kan hjälpa en person att bättre uttrycka sin kreativitet samtidigt som de troligen tjänar ett bättre liv än vad de skulle bedriva konst. Eleverna kan lära sig att presentera information på ett tilltalande sätt, vilket gör dem mer övertygande, och de kan få ny kunskap om hur man bäst kan kombinera element som färg och form.

En doktorand kan ta flera år att tjäna och kräver vanligtvis att studenten slutför en kandidatexamen eller masterexamen först. Kostnaden för examen kan vara olika beroende på var universitetet är eller om kursen är online.

Att bli doktorand i Visual Design kan potentiellt öppna upp flera karriärvägar och kan innehålla alternativ för frilansarbete. Inte bara kan eleverna bedriva karriär som grafisk formgivare, men de kan också utforska jobb som webbutvecklare, illustratör och animatör. Att undervisa andra som professor eller instruktör är också ett alternativ. Att ha en sådan hög grad av grad skulle sannolikt hjälpa individer att stiga snabbt till toppen av vilken karriärväg de bestämde sig för att driva.

Att hitta rätt skola behöver inte vara en börda. Det finns generellt många kurser på universitet eller online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

2 Resultat i Visuell design Filter

PhD i färgvetenskap

Rochester Institute of Technology (RIT)
PhD
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Färgvetenskaplig forskning vid RIT omfattar så olika områden som medicinsk datavisualisering, datorgrafik och animering, konstbevarande, spektrala och rumsliga mätningar av ma ...

Läs mer

Doktorsexamen i visuella studier

香港嶺南大學
PhD
<
Heltid
<
Deltid
<
30&nbsp;-&nbsp;72 månader
01 Dec 2020
Engelska
Campusstudier

Visuella studier vid Lingnan är en fristående avdelning som fokuserar på följande kärndelområden: konsthistoria, filmstudier och filosofisk estetik.

Läs mer