$close

Filter

Visa resultat

Se PhD-program i Väg- och vattenbyggnad på deltid i Tjeckien 2022

En PhD, även känd som en filosofie doktorsexamen, är en examen som utfärdas av ett universitet till den som har uppfyllt alla nödvändiga kvalifikationer och som nu kan betraktas som en "doktor" inom hans eller hennes akademiska område.Om du är en kandidatexamen innehavaren inom väg-och vattenbyggnad, kanske du vill att ytterligare dina kunskaper. Anmäl dig till en doktorsexamen i väg-oc… Läs mer

En PhD, även känd som en filosofie doktorsexamen, är en examen som utfärdas av ett universitet till den som har uppfyllt alla nödvändiga kvalifikationer och som nu kan betraktas som en "doktor" inom hans eller hennes akademiska område.

Om du är en kandidatexamen innehavaren inom väg-och vattenbyggnad, kanske du vill att ytterligare dina kunskaper. Anmäl dig till en doktorsexamen i väg-och vattenbyggnad, som fungerar som den högsta graden i fakulteten. Det är uppbyggt för att hjälpa dig har kompetens med kvalitet forskning i experimentell och de analytiska fälten i kursen. Väljer att fokusera på byggledning och konstruktion, motorväg och trafikteknik eller urbana infrastrukturen för teknik och management för att nämna några discipliner.

Tjeckien, är en stat i Centraleuropa. Landet gränsar till Tyskland i väster, Österrike i söder, Slovakien i öster och Polen i norr. Dess huvudstad och största stad, med 1,3 miljoner invånare, är Prag.

Kontakta skolor direkt Bästa doktorsprogrammen i Väg- och vattenbyggnad på deltid i Tjeckien 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Tjeckien
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Brno University of Technology
Brno, Tjeckien

Förkortning: PST; Studiens längd: 4 år; Program: Civilingenjör; Fakultet: Civilingenjörsdepartementet; etc.

Förkortning: PST; Studiens längd: 4 år; Program: Civilingenjör; Fakultet: Civilingenjörsdepartementet; etc. -
PhD
Heltid
Deltid
4 år
Engelska
Sep 2022
Campusstudier