PHDSTUDIES

De mest populära PhD-programmen i Palo Alto Amerikas förenta stater 2020

Doktorsexamen är en doktorsexamen, specifikt kallas en "doktor i filosofi " examen. Detta är missvisande eftersom doktorsexamen inte nödvändigtvis filosofer (om de inte förtjänat sin examen i filosofi!). Som sagt, PhD mottagarna har möjlighet att engagera sig i tankeexperiment, resonera om problemen, och lösa problem i sofistikerade sätt.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Silicon Valley är känt för att vara i centrum för den teknologiska boomen i Kalifornien. Staden har varit på väg mot tekniska landvinningar sedan början av 20-talet. Staden har närhet till några av landets bästa universitet.

Sök bland doktorsprogram i Palo Alto i USA 2020

sökresultat funna Filter

Filosofie doktor (Ph.D.) i trans

Sofia University
PhD
Sep 2020
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Vårt program kombinerar upplevelsebaserat lärande med allvarlig akademisk utredning och våra studenter blir transpersonella forskare, transpersonally orienterade terapeuter oc ...

Läs mer