PHDSTUDIES

De mest populära PhD-programmen i Tallahassee Amerikas förenta stater 2020

Doktorsexamen är en doktorsexamen, specifikt kallas en "doktor i filosofi " examen. Detta är missvisande eftersom doktorsexamen inte nödvändigtvis filosofer (om de inte förtjänat sin examen i filosofi!). Som sagt, PhD mottagarna har möjlighet att engagera sig i tankeexperiment, resonera om problemen, och lösa problem i sofistikerade sätt.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Tallahassee är en av de mest framstående städerna i Florida och är också huvudstad. Beläget i Panhandle i Florida är Tallahassee hem till några av de mest mycket bjudet universiteten i staten.

Sök bland doktorsprogram i Tallahassee i USA 2020

sökresultat funna Filter

Ph.D. inom humanvetenskap, huvudämne inom human utveckling och familjevetenskap (HDFS)

Florida State University - Department of Family and Child Sciences
PhD
Aug 2020
<
Heltid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelska
Campusstudier

I Human Development and Family Science (HDFS) Ph.D. programmet tränar vi eleverna till nästa generations forskare, universitetsfakultet och forskare. Våra kandidater har framg ...

Läs mer

Ph.D. i äktenskap och familjeterapi

Florida State University - Department of Family and Child Sciences
PhD
Aug 2020
<
Heltid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelska
Campusstudier

Doktorandprogrammet i äktenskaps- och familjeterapi (MFT) har en lång och rik historia. Programmet behandlar familjeprocesser och empiriskt stödda relationella ingrepp för dag ...

Läs mer