PHDSTUDIES

Jämför 3 PhD-program i Turismledning

Studenter intresserade av ett doktorsprogram söker ofta att utforska ett ämne på högsta möjliga utbildningsnivå. De har ofta slutfört ett magisterprogram och vill fortsätta med mer avancerade studier. Ett doktorandprogram involverar ofta en viss nivå av undervisning eller forskning på den studerandes utvalda område.

Vad är en doktorand i turismsledning? Detta program är utformat för forskare intresserade av att arbeta inom något område av turistnäringen. Enrollees har ofta ett stort utbud av specialiseringar inom turismområdet, inklusive områden som turism, turismmarknadsföring, urbanism, internationell turism och ekonomi. Studenterna kan delta i arbetsstudier, forskningsprojekt på hög nivå, resor, föreläsningar och seminarier.

Studerande i ett doktorandprogram för turismshantering utvecklar ofta avancerad forskning och förmåga att organisera samt skapa komplexa scheman. De kan också utveckla insikter i turistnäringen, vilket kan leda till karriärutveckling och högre lönenivåer.

Kostnaderna för detta program beror på många faktorer, inklusive vilket land programmet ligger i och om några eller alla klasser är online. Intresserade studenter ska kontakta de universitet som de är intresserade av för att få en tydligare bild av undervisning och andra utgifter samt alternativ för ekonomiskt stöd.

Studenter som har fått doktorsexamen i turismledning har ofta en rad karriärmöjligheter till dem efter examen. De kan hitta arbete med golfbanor, campingplatser, nationella och internationella hotell, universitet, privata företag, nationalparker och kommunala intressen. Särskilda jobbtitel kan vara golfbaneleder, turistchef, professor, författare, forskare, rekreationschef, parkinspektör och parkrangerare.

Graduate Tourism Management Program erbjuds av flera universitet i olika länder. Studenter kan studera online eller på campus, och många av programmen är utformade för att löpa i tre års heltidsstudie. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

3 Resultat i Turismledning Filter

Filosofie doktor i hotell- och turismsledning

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
PhD
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Framgången för ett forskningsinstitut beror till stor del på att den erbjuder och utbildar unga forskare. För att ge ledarskap i att utveckla framtida forskare i gästfrihet oc ...

Läs mer

Doktorand i turism ledning

Universidade Europeia
PhD
<
Deltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Tourism Management Ph.D. är ett rigoröst, omfattande och flexibelt program för formell forskning med oändliga specialområden. Som ett tvärvetenskapligt forskningsområde öppnar ...

Läs mer

Phd i turism ledning

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
PhD
<
Heltid
<
Deltid
<
3 år
Engelska
Internet

PhD. I Tourism Management är en examen som kommer att förbereda eleverna på ett sådant sätt där de kan bli effektiva arbetare samt forskare inom området för turism. Tyngdpunkt ...

Läs mer