PHDSTUDIES

Jämför 3 PhD-program i Turism och värdskap

Med doktor i filosofi erkänns en student omedelbart att ha expertis inom sitt eller hennes studieområde, vilket ofta ger fler möjligheter i sin karriär. En doktorand är högsta utbildningsnivå för de flesta grader och finns tillgänglig inom en rad olika områden.

Vad är en doktorand inom turism och gästfrihet? Denna grad ger eleverna en uppsättning färdigheter som behövs för ledningsroller inom hotell, nöjesställen eller orter. Deltagarna lär sig vanligtvis grunden för turism och gästfrihet, inklusive affärsverksamhet och utveckling, planeringshändelser och livsmedelsvetenskap. Specialiserat på denna examensnivå kan studenten sätta upp studenterna för framgång på en internationell marknad för turism och gästfrihet, undervisa dem värdefulla färdigheter för kundrelationer och affärspraxis genom forskning, seminarier och nätverkshändelser.

Med doktorsexamen i turism och gästfrihet kan eleverna utrustas med specialkunskaper som är absolut nödvändiga för att lyckas i gästbranschen. Det inkluderar kundrelationer, tydlig och effektiv kommunikation och starka affärs- och ledarskapsstrategier. En avancerad nivå inom detta område kan hjälpa till att driva en persons karriär.

Att skaffa en doktorsexamen i turism och gästfrihet kan ta upp till fem år med kostnaden varierande beroende på institutionen. Det är absolut nödvändigt för en individ att undersöka programmet och se till att det är rätt för hans eller hennes mål.

En doktorand i turism och gästfrihetsförvaltning placerar en individ i sin helhet i gästfrihetsarenan, som är helt kapabel att leda ett lag och bygga upp ett företag. Med den här graden kan en individ välja att bli en cateringchef, en evenemangskoordinator, en bröllops- eller partyplanner, restaurangchef, boende eller hotellchef eller till och med en anställd ombord på kryssningsfartyg. Ett annat alternativ skulle vara att undervisa på universitetsnivå. Denna grad kan främja en persons karriär inom gästbranschen och öppnar fler dörrar för sin karriärväg.

Att nå en doktorsexamen i turism och gästfrihet kan öka din karriär. För att ta nästa steg, söka efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

3 Resultat i Turism och värdskap Filter

Doktor i hotell- och turismsledning (D.HTM)

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
PhD
<
Heltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelska
Campusstudier

Kännetecknet för ett världsledande doktorsprogram är inte bara den forskning som det genererar utan även i vilken utsträckning det ger kandidater med enastående karriärmöjligh ...

Läs mer

Doktorsexamen i turism och gästfrihetsledning (RD)

University of Johannesburg
PhD
Jan 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Campusstudier

Syftet med programmet är att utveckla den tillämpade kompetensen för forskarstuderande på avancerad nivå inom forskning, analys, tolkning och förståelse av turism och gästfrih ...

Läs mer

Filosofie doktor (gästfrihet

Taylor’s University
PhD
Engelska
Campusstudier

Kandidater som söker doktorsexamen i gästfrihet och turism måste utveckla ett självständigt tänkande och en unik expertis inom sitt eget forskningsintresse. Oberoende forsknin ...

Läs mer