Filosofie doktor i Brno Tjeckien

De mest populära PhD-programmen i Brno Tjeckien 2018

Master

Tjänar en doktorsexamen kräver utökad studie och intensiv mental ansträngning. En doktorsexamen är en akademisk studie där man koncentrerar för fyra till sex år efter att ha fått din magisterexamen, och som leder, om det antas, till en doktorsexamen, den högsta akademiska examen.

Tjeckien ligger i hjärtat av Europa är en granne till Slovakien, Österrike, Tyskland och Polen. Tjeckiska universitet erbjuder mångåriga rykte och intressanta inriktningar.

Denna stad har producerat framstående personer, grundaren av genetik Gregory Mendel har ett universitet uppkallat efter honom. Däremot har staden den utmaningen fortfarande, och det är strävan genom sina högskolor, för att producera andra Mendels som kan ha en inverkan på samhället.

Sök bland doktorsprogram i Brno i Tjeckien 2018

Läs Mer

Doktorsexamen I Näringsliv Och Förvaltning

Faculty of Business and Economics, Mendel University in Brno
Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Tjeckien Brno

Utexaminerade av Ph.D. utbildningen förvärva allmänhet vetenskaplig och expert kunskaper och färdigheter för oberoende vetenskaplig och professionell kreativt arbete med möjlighet att hitta jobb i åter och utveckling, företagsutbildning, och i högt kvalificerad professionell rådgivning. [+]

Utexaminerade av Ph.D. utbildningen förvärva allmänhet vetenskaplig och expert kunskaper och färdigheter för oberoende vetenskaplig och professionell kreativt arbete med möjlighet att hitta jobb i åter och utveckling, företagsutbildning, och i högt kvalificerad professionell rådgivning. Graduate profil är riktad till en självständig kreativt arbete och lagarbete, och förmåga att analysera och därefter syntetisera förvärvade kunskaper i en komplex och tvärvetenskaplig sätt, och omvandla det till kvalificerade beslut. Omfattande spektrum av kunskaper och färdigheter gör det möjligt för studenter att lösa flytta komplexa situationer, inte bara med tanke på det aktuella läget, men även när det gäller att förutsäga den framtida utvecklingen inom den särskilda specialområde.... [-]