Doktorsexamina i Tillverkning

Jämför 3 PhD-program i Tillverkning

Tillverkning

Doktor av filosofi eller doktorand kan ta fem eller flera år att skaffa sig av många som en av världens högsta prestationer. En gång tilldelas sägs mottagaren vara expert på sitt eller hennes ämnesområde.

Vad är en doktorand inom tillverkning? Studenter som vill förbättra sin kunskap om industriell design, teknik, ledarskap och materialvetenskap söker ofta en doktor i filosofi inom tillverkning. Klasser kan fokusera på skapandet av produkter, designprocesser och tekniken bakom dessa processer. Kurser kan också innehålla analys, resursallokering och kostnadsminimering. Studenter som vill specialisera kan välja klasser inom metallbearbetning, plast, maskindesign, robotik och innovativ design.

Studenter som arbetar mot en doktor i filosofi inom tillverkning är ofta exakta och analytiska individer som skapar ordning bland kaos. Eftersom de analyserar dessa analysfärdigheter under programstudier kan de hitta snabba framsteg i företagsvärlden. Studenter kan också bli mer effektiva i organisering, planering och personalledning under sina studier.

Kostnader för doktorsexamen varierar mellan skolor. Studenter kanske vill forskningsprogram och kontakta olika skolor om anmälnings kostnader och avgifter.

Ett stort antal alternativ för karriärvägar kan ofta hittas för akademiker med doktorsexamen i tillverkning. Kandidater kan hitta anställning i näringslivet som industriingenjörer för att förbättra tillverkningsteknikerna, som företagskonsulter för att ta itu med arbetsrelaterade problem eller som ledningsingenjörer för att effektivisera produktionsprocessen. Kandidater kan också välja karriärer som operationsanalytiker, informationssystemschef och ingenjörsteknik. Andra kan välja forskning eller utveckling karriärer för att främja innovativa produkt prototyper eller förbättra befintliga produkter.

Utbildningsalternativen har utökats till att omfatta distansutbildning vid universiteten över hela världen. Med online-lektioner kan du avancera din befintliga karriär eller helt enkelt stärka dina färdigheter. För att påbörja doktorsstudier inom tillverkning, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

Phd Tillverkningsteknik

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Campusstudier Heltid 3 år June 2018 Storbritannien Nottingham

Tillverkningsteknik innefattar forskning och utveckling av system, processer, maskiner, verktyg och utrustning. Projektområden kan täcka många olika områden inom denna disciplin, till exempel design, tillverkning, montering, mätning, provning och modellering. [+]

Tillverkningsteknik innefattar forskning och utveckling av system, processer, maskiner, verktyg och utrustning. Projektområden kan täcka många olika områden inom denna disciplin, till exempel design, tillverkning, montering, mätning, provning och modellering.

Denna doktorand är baserad inom Ingenjörsvetenskapliga fakulteten. Forskningsarbetet inom fakulteten omfattar en rad olika tillämpningar, inklusive medicin, rymdindustri, bilindustri, energi och byggbranschen och omfattar arbete från de mest grundläggande studierna till nära kommersiella undersökningar.

Denna kurs kräver en 2: 1 eller internationell ekvivalent och / eller en mästare på meriter eller högre i ett relevant ämne, och en IELTS nivå 6.0 (5,5 i varje element). Den är vanligtvis fullbordad under en period av tre år, men är också tillgänglig över fyra år.... [-]


Phd Mänskliga Faktorer

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Campusstudier Heltid 3 år June 2018 Storbritannien Nottingham

Mänskliga faktorer forskning fokuserar på tvärvetenskaplig forskning som spänner över studier av interaktionen mellan människor, maskiner och teknik för att utveckla de produkter och system vi använder varje dag. [+]

PhD-ämnen kan täcka många olika områden inom denna disciplin, till exempel design, tillverkning, montering, mätning, provning och modellering.

Denna kurs kräver en 2: 1 eller internationell ekvivalent och / eller en mästare på meriter eller högre i ett relevant ämne, och en IELTS nivå 6.0 (5,5 i varje element). Den är vanligtvis fullbordad under en period av cirka tre år.

Faciliteter

Inom Human Factors Research Group (HFRG) har vi ett brett utbud av tekniska anläggningar som används för forskning och konsulteringsprojekt, såväl som för undervisning. Usability and Ergonomics Laboratory utgör ett fristående utrymme som innehåller ett brett utbud av video- och datainspelningsutrustning. Som ett resultat kan vi göra användbarhets- och ergonomiska utvärderingsstudier där deltagarnas beteende kan observeras och mätas på ett kontrollerat sätt. HFRG Transport Simulations Laboratoriet gör det möjligt för vårt forskningsarbete att genomföras i en säker, kontrollerad och kostnadseffektiv miljö. Detta har varit av särskild betydelse för ut transportrelaterat arbete, där vi för närvarande har högkvalitativa bil-, motorcykel- och tågsimulatorer.... [-]


Engd Tillverkningsteknik

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Ingenjörsutbildningen (EngD) är ett alternativ till den traditionella doktorn. Det är närmare relaterat till industrins behov och ger en mer yrkesexamen. Det uppmuntrar utvecklingen av innovativt tänkande samtidigt som man tar itu med verkliga industriproblem. [+]

Ingenjörsutbildningen (EngD) är ett alternativ till den traditionella doktorn. Det är närmare relaterat till industrins behov och ger en mer yrkesexamen. Det uppmuntrar utvecklingen av innovativt tänkande samtidigt som man tar itu med verkliga industriproblem.

Forskning inom fakulteten fokuserar på utveckling av innovativa säkra och hållbara teknologier inom tillverkning, skörd och bevarande av resurser.

Varje doktorand har en huvudvetenskaplig handledare och minst en ytterligare handledare. Regelbundna formella övervakningsmöten, vanligtvis en gång i månaden, kommer att äga rum med en eller båda dina handledare. Vi tillhandahåller också akademiska doktorander och studenter PGR-reps som är tillgängliga om du har en fråga om förfaranden som rör forskning, är oroade över dina framsteg eller tillgängliga faciliteter. Alla doktorander är inskrivna i teknisk utbildningsprogrammet, detta är ett strukturerat utbildningsprogram som bygger på formella externa ramar som Joint Skills Statement, Research Development Framework (RDF) och Forskningsrådets vägledning. Engineering and Science Research Council (EPSRC) har erkänt vårt fakultetsprogram som en branschledande standard för forskarutbildning och -utbildning.... [-]