close

Filter

Visa resultat

Jämför 3 PhD-program i Teknisk design

En doktorand kallas ofta doktor i filosofi eller doktorsexamen. Programmet gör att en student kan specialisera sig inom ett studierätt och utveckla de färdigheter som krävs för att undervisa, samråda och hantera som kvalificerad expert på det ämnet. Vad är en doktorsexamen i ingenjörsdesign? Studenter som studerar för doktorsexamen i ingenjörsdesign fokuserar ofta på att lösa tekni… Läs mer

En doktorand kallas ofta doktor i filosofi eller doktorsexamen. Programmet gör att en student kan specialisera sig inom ett studierätt och utveckla de färdigheter som krävs för att undervisa, samråda och hantera som kvalificerad expert på det ämnet.

Vad är en doktorsexamen i ingenjörsdesign? Studenter som studerar för doktorsexamen i ingenjörsdesign fokuserar ofta på att lösa tekniska problem med hjälp av vetenskapliga metoder. Detta inkluderar ofta att hitta lösningar för produktdesign och skapa innovativa produktutvecklingsmetoder. Klasser kan omfatta produkttest, designanalys, systemutvärdering och effektiv förpackning. Studenter kan också välja mellan kurser som designstrategier, teori och mänskliga faktorer i design.

Eftersom ingenjörer ofta behöver lösa problem kan studenter som söker doktorsfilosofi i konstruktionsdesign finna att de har analyserat, kommunicerat och uppmärksammat på detaljer som hjälper dem både i deras personliga och affärs liv. De kan också bli bättre på att lösa pussel och lyssna.

Studenter som söker doktorsprogram med inriktning mot konstruktionsdesign kan märka att programkostnaderna varierar mellan universitet. Detta beror ofta på programlängden, de kurser som erbjuds och prestige för den önskade skolan. För kostnadsinformation kan studenterna kontakta universitetet och begära information.

Ingenjörer spelar en viktig roll i samhället, även om de flesta inte inser det. Det är därför som forskare med doktorsexamen i ingenjörsdesign ofta har lite problem att hitta en lukrativ karriär. Yrkesfält kan innefatta elektronik, myndigheter, tillverkningsdesignanläggningar och medicin. Eleverna kan också söka arbete som designexperter eller konsulter inom flyg-, hushålls- och vattenbyggnadsföretag. Studenter med datorkunskaper kanske vill överväga karriärer som datortekniska designers, tekniker för informationstekniker och professionella datorer.

När du söker doktorsexamen i ingenjörsdesign kan du hitta utbildningsmöjligheter varieras eftersom universiteten världen över erbjuder nu online-kurser. För att hitta en studie som passar dig, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Technical University of Liberec
Liberec, Tjeckien

Doktorandprogrammet Maskiner och utrustning Design är inriktat på oberoende vetenskapliga och forskningsprojekt inom design av maskiner och utrustning.

Doktorandprogrammet Maskiner och utrustning Design är inriktat på oberoende vetenskapliga och forskningsprojekt inom design av maskiner och utrustning. -
PhD
Heltid
Deltid
4 år
Engelska
Sep 2021
Campusstudier
 
The Hong Kong University of Science and Technology
Hong Kong, Hongkong

Sedan tidiga 1990-tal har intelligenta transportsystem (ITS) utvecklats i utvecklade länder för att hantera transportproblem som trafikstockningar och trafiksäkerhetsfrågor or ... +

Sedan tidiga 1990-tal har intelligenta transportsystem (ITS) utvecklats i utvecklade länder för att hantera transportproblem som trafikstockningar och trafiksäkerhetsfrågor orsakade av en växande befolkning och kontinuerlig stadsutveckling. ITS kombinerar ledande informations- och kommunikationsteknik som används i transportsystem och trafikhanteringssystem för att förbättra säkerheten, effektiviteten och hållbarheten i transportnät, minska trafikstockningarna och förbättra förarens och passagerarnas upplevelser. -
PhD
Heltid
3 - 4 år
Engelska
Sep 2021
Campusstudier
 
Faculty of Mechanical Engineering for University of West Bohemia
Pilsen, Tjeckien

Kandidater från det uppföljande magisterprogrammet kan antas för att studera på doktorsexamen i maskindesign.

Kandidater från det uppföljande magisterprogrammet kan antas för att studera på doktorsexamen i maskindesign. -
PhD
Heltid
4 år
Engelska, Tjeck
Sep 2021
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här