7 PhD Program i Taiwan for 2024

PhD Program i Taiwan for 2024Filter
    • 135號, Taiwan

    Heltid

    8 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Yuan Ze University erbjuder Doctor of Engineering program under College of Engineering, College of Informatik och College of Elektroteknik

    • Chiayi City, Taiwan

    Heltid

    3 Veckor

    På Campus

    Engelsk

    Forskarutbildningen, som ger akademisk utbildning för studenter som syftar till att göra akademisk karriär inom elektroteknik vid högre utbildning eller forskningsinstitut, är skräddarsydd för att passa elevernas olika behov i deras framtida akademisk forskning. Med ledning av rådgivarna är kursplaner utformade för att bäst passa elevernas behov i sin framtida forskning riktning.

    • Hsinchu, Taiwan

    Heltid, Deltid

    På Campus

    Engelsk

    Förutom kunskapsbaserade kurser, är praktiska aktiviteter, odling av kreativitet och capstone kurser speciellt erbjuds i vår utbildning.

    • Taipei, Taiwan

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Grundades 1983, forskarinstitutet för internationella frågor och strategiska studier (GIIASS) fokuserar på forskning inom internationell politik, internationell säkerhet, regionala frågor och strategi.

    • Taichung, Taiwan

    På Campus

    Engelsk

    • Taipei, Taiwan

    På Campus

    Ph.D. Programmet i kommunikationsstudier är utformat för att vårda ledarskap eller forskare som ägnar sig åt kommunikationsforskning och utbildning. Våra akademiker kommer att ha ett öga på att översätta sin vision till beslutsfattande och forma branschens framtid.

    • Chiayi, Taiwan

    Heltid

    3 år

    Blandad, Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    För att förbättra inlärningseffekten, ge diversifierat inlärningsläge, delta i den faktiska arbetsmiljön så tidigt som möjligt, kombinera teorin med praxis, kultivera eleverna till att bli talanger med professionell kunskap och praktiska färdigheter, formulera åtgärder för att genomföra Off-Campus Praktik för studenter vid institutionen för företagsekonomi, Nanhua University (nedan kallad åtgärderna) i enlighet med åtgärderna för genomförande av studenter utanför campus för studenter vid Nanhua University. Is Besök programmets webbplats för att kontrollera detaljerna: http://bmanagement2.nhu.edu.tw/main.php. Besök webbplatsen för International and Cross-Strait Affairs för att kontrollera hur du ansöker: http: // iica3. nhu.edu.tw/Web/index